2777
2789
عنوان

همه میگن بچه بیار دیگه تا اولی تنها نمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 100 پست
منم یه بچه هفت ماهه دارم  شوهرمم بدجور گیر داده دوباره بچه دار شیم🤦‍♀️🤦‍♀️

منم بچه 11 ماهه دارم دوباره حاملم😐

مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه  اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوست عزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط به خاطر حرف بقیه بچه نیار یدونه بچه با دوتا زمین تا آسمون تفاوت داره خیلی خیلی سخته تقریبا زمانی برای استراحت پیدا نمیکنی 

به نظر من هم درموردش بیشتر فکر کن و هم زمانی اقدام کن که بچه اولت بتونه حداقل تمام کارهای شخصیش رو خودش انجام بده 

دوتا بچه خیلی هم عالیه یا حتی بیشتر ولی باید خودت هم آمادگیش رو داشته باشی و هم آگاهیش و صبوریش

من زنی ۲2 ساله ام که به انتخاب اینجانب۱۶سالگی مزدوج شده و در۱۷سالگی خدا به وی فرشته کوچولویی عطا کرده و من مادردختری به نام سِودا شدم و درحال حاضر وظیفه زندگی بخشیدن به هدیه دوم خدا رو به پایان رسانده و پرورش گل پسری به نام سام را به عهده دارم😎💪🏻
منم یه بچه هفت ماهه دارم  شوهرمم بدجور گیر داده دوباره بچه دار شیم🤦‍♀️🤦‍♀️

یعنی الان اقدام کنی برا دومی یا چند سال بعد ؟؟

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
منم بچه 11 ماهه دارم دوباره حاملم😐

من متنفرم از بارداری خیلی چرته به نظرم 🤦‍♀️🤦‍♀️

ترس از زندگیم دوباره بچه دار شدنمه

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
یعنی الان اقدام کنی برا دومی یا چند سال بعد ؟؟

میگه الان بریم ای وی اف برا جنسیتش ولی من زیر بار نمیرم 

چون دوست ندارم دوباره باردار شم

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈