2777
2789
عنوان

همه میگن بچه بیار دیگه تا اولی تنها نمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 100 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم از طرفی دوست ندارم بچم تنها باشه از طرفی واقعا بچه داری برام سخت بود شوهرم اصلا یه درصدم کمکم نمیکرد سنمم داره بالا میره شغل شوهرم بد نیست یعنی از نظر مالی میتونیم دوتا بچه داشته باشیم ولی من فقط به خستگی های خودم که فکر میکنم منصرف میشم

بشین فک کن دودوتا چهارتا کن ببین توی این وضعیت با این همه گرونی میتونی از پس مخارج بر بیای یا نه قطعا بچه با خودش برکت میاره ولی......

به حرف مردم کار نداشته باش مگه پسفردا اونا میخان خرجی بدن 

به توصیه‌ بهترین رواشناسنا به خاطر تنهایی بچه اول بچه دار نشید برو بخون تو این سایتا. بچه اول خودش ب ...

حالا اگه شوهر بخواد

و خودمون نه 

باید چیکار کنیم ؟؟

روانشناسا این موقع چی میگن 

همه بگن مگه شما بچه ای که بقیه درباره ی زندگی شما تصمیم بگیرن و شما بخوای با حرف مردم پیش بری اون هم ...

نه منظورمه حرف اونا باعث میشه بیشتر به این موضوع فکرکنم موندم سردوراهی 

میشه باورکن خیلی زود

به توصیه‌ بهترین رواشناسنا به خاطر تنهایی بچه اول بچه دار نشید برو بخون تو این سایتا. بچه اول خودش ب ...

آفرین 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 

من بارداری خیلی سختی داشتم بچه اولمم فوق العاده بد قلق بود تا سه سالگی مجال نفس کشیدن بهم ندادبغ این حال دومی با پنج سال اختلاف سن اوردم نمیگم سختی نداره ولی خوبیاش بیشتره بنظرم الان با هم واقعا شادن دوتاشون مخارج هم بالاست ولی بنظرم کار درستی بود

من اونقدر به داشته هام فکر میکنم که وقت نمیشه به نداشته هام فکر کنم❤❤❤