2777
2789
عنوان

بااسکرین میشه شکایت کرد😭😭😭

347 بازدید | 31 پست

بهم تهمت دزدی زدن اما وقتی رفتیم زدن زیرش گفتن ما دقیق نگفتیم اما پیامو اسکرینشو دارم😭😭😭😭😭

پرنسسگیس بریده سابقم کاربری قبلم مال ۹۷.۷ رمز کادبریم یادم نمیاد                                                  ❣  همسرعزیزم باتمام وجوددوستدارم❣

صدا رو ضبط کن

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارع

❤ارامی❤평범한 사람에게는 희망과 야망이 있지만 성공한 사람에게는 목표와 계획이 있다.💜آدم های معمولی امید و دارند، اما آدم های موفق هدف و برنامه💜자신을 여왕처럼 대하십시오💜با خودت مثل یک ملکه رفتار کن💜❤💜💜ارامی💜💜❤
اسکرین گرفتن خودش جرمه😐

از روی گوشی عکس انداختم

پرنسسگیس بریده سابقم کاربری قبلم مال ۹۷.۷ رمز کادبریم یادم نمیاد                                                  ❣  همسرعزیزم باتمام وجوددوستدارم❣
مطمئنی؟

بله چون خودمم شکایت کردم با اسکرین

میبری کلانتری اونا شماره ای ک ب شما پیام فرستادن و شمارا طرفو میگیرن پیگیری میکنن

البته باید بهت اس ام اس داده باشن توو تلگرامو واتساپو نمیدونم

خدایا شکرت...🦋
بله چون خودمم شکایت کردم با اسکرین میبری کلانتری اونا شماره ای ک ب شما پیام فرستادن و شمارا طرفو می ...

تو واتساپ گفت۹😭😭😭😭

اره

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱