2777
2789
عنوان

ممکنه جنسیت بچع رو اشتباه بگن؟

401 بازدید | 18 پست

من از اول بارداری فقط دختر تو خابم دیدم، میگن دختر تو خاب پسره(شاید اینکه عاشق دختر هستمم بی تاثیر نباشه) 

ی خانومی هس سرکتاب میگیره قبل اینکه جنسیتو بدونم رفتم پیشش گف پسره، بعد ک فهمیدم بازم رفتم گفتم سونو گفته دختره، گف ن پسره. 

ما ی چیز محلی داریم، میگیم گوسفندی ک نذریه رو سرشو میشکونن نمیدونم ی چیزی توشه اگه کچل باشه ینی پسر، اگه مو داشته باشه ینی دختر. مامانم ب نیت من شکست کچل بود

سونو ان تی نگف جنسیتو، انومالی گف دختره، سونو وزنم چون رفتم همون جای قبلی و اطلاعاتش سیستمی بود زیاد دقت نکرد از رو سونو قبلی زد دختر

من عاااشق دخترم ینی پسر باشه سکته میکنم دور از جون، ولی اطرافیان شک ب دلم میندازن 

اینم بگم خواهرم سر 3تا پسراش تا ماه اخر گفتن دختر، سر اخرین سونو گفتن پسر

املای صحیح کلماتو بلدم، ولی گاهی دلم میخاد ساده بنویسم پس لطفا هی نگید بلد نیستی بچتی😭 ❌ لطفا منو تو تاپیک های اقتصادی تگ کنید ❌

وقتی آنومالی گفته دختره وسواس نداشته باش مگر اینکه جای مطمئن نرفته باشی

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایوای یروزی دقیقا حال تورو داشتم برام یاداوری کردی منم دیوانه وار عاشق دخترم وقتی سوند گف دختر من چقدر رو تخت گریه کردم..

منم خواب میدیدم تو بارداری بچم دختره اخرشم دختر شد...درصورتی ک همه میگفتن حتمااااا پسره اخه همه علایمام برا پسر بود

نه دیگه همون دختره 

خدا از دهنت بشنوه😋😋😋😋

املای صحیح کلماتو بلدم، ولی گاهی دلم میخاد ساده بنویسم پس لطفا هی نگید بلد نیستی بچتی😭 ❌ لطفا منو تو تاپیک های اقتصادی تگ کنید ❌
ایوای یروزی دقیقا حال تورو داشتم برام یاداوری کردی منم دیوانه وار عاشق دخترم وقتی سوند گف دختر من چق ...

منم همینو میگن، علاعمم پسرونس

ولی انشالله ک ی گیس گلابتونه😍😍😋😋😂

منم همینو میگن، علاعمم پسرونس ولی انشالله ک ی گیس گلابتونه😍😍😋😋😂

حسم میگه بچه توام دختره...سونو کم پیش میاد اشتباه شه...انشالله ک ی دختر صحیح و سالم میاد بغلت...سونو ان تی گف دختر؟

امیدت به خدا باشه گلم ❤

اینشالله به سلامتی دنیا بیاد برا منم دعا کن بایده یه هفته دیگه زایمان کنم چونکه اب بچه کمه افرین دعا کنید به سلامتی نینیمو بغل کنم 

باز آمد شوهر بی بهانه، با ادایی کودکانه، هیکلی چون استوانه می کند غر غر به خانه، یادم اید روز اول، گردنش کج، دست و پا شل . پیش بابا موش میشد سر خیس تا گوش میشد . دختری افتاده بودم مهربان و ساده بودم نرم و نازک، شاد و چابک. چشمهایم همچو اهو، عطر موهایم چو شب بو . می شنیدم از لب او حرفایی همچو جادو : من غلام خانه زادت، جان دهم هر دم به یادت، گر نیایی خانه ی من می گریزد روحم از تن . بعد از آن گفتار زیبا خام گشتم من همان جا . شد به پا جشن عروسی کیک و شام و دیده بوسی . بعد از آن دیگر ندیدم هرگز آن اوقات بی غم . قسمتم یک مرد جانی ، اندکی لوس و روانی ، بی اراده همچو یابو، پرخور و مغرور و پر رو . بشنو از من جان خواهر، هر که کرد این دوره شوهر ؛ خاک بر سر گشت و حیران . شد پشیمان شد پشیمان شد پشیمان......
حسم میگه بچه توام دختره...سونو کم پیش میاد اشتباه شه...انشالله ک ی دختر صحیح و سالم میاد بغلت...سونو ...

الان خوندم انومالی گفته دختر حتما دختره..برامن ان تی گفته بود دختر ک درست بود