2777
2789
عنوان

دلم پر غمه 😔 یک مادر درکم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 23 پست
بقران سر این شیر خدا شاهده من افسردگی گرفتم همش تو دلم با خدا حرف میزنم خدا چرا روزی شیر بچم کمه

عزیزم چرا اینقدر خودتو اذیت میکنی منم این روزا رو کشیدم چه حرفها که از خاندان شوهر نشنیدم چه گریه ها که نکردم آخرش بچه ام بردم پیش سه تا از بهترین دکترا هر سه تاشون گفتن شیرخشک خیلی خیلی کامل تر و مقوی تر از شیر مادر هست اونم شیر مادرهای ایرانی که نه تغذیه اصولی و درست دارن نه ورزش میکنن و نه زندگی شون توی آرامش و رفاه هست که هیچ ارزش غذایی نداره بهم گفتن اتفاقا بچه ات خیلی زرنگ هست که شیرخشک رو انتخاب کرده بزار هرچی دوست داره بخوره تو دوست داری یه غذایی رو که دوست نداری به زور بهت بدن بخوری خوب این بچه هم آدمه چرا زورش میکنی همون شیر خشک رو بده بخوره و خیالت راحت باشه به فکر سلامتی و آینده بچه ات باش نه فکر اینکه حس خودتو خوب کنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم میخواد بترکه از غم 

بچم گرسنه میموند انقدر گریه میکررررد

دلم براش میسوخت

ولی دیدم بچع از خودم مهم تره دیگه بهش شیر خشک کمکی دادم

ولی الان ی هفتع اس تقریباً شیشه رو نمیخوره فقط سینمو میخاد که اونم شیر نداره

دخترم زندگیمه♥🌈 دکتر انوشه راست میگه که :"گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی"با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟!
بقران سر این شیر خدا شاهده من افسردگی گرفتم همش تو دلم با خدا حرف میزنم خدا چرا روزی شیر بچم کمه

هیچوقت یادم نمیره وقتی رفتیم پیش یکی از این دکترا قبل پسرم یه دختر بچه ضعیف اونجا بود وقتی از اتاق رفتن بیرون دکتر بهم گفت این بچه رو دیدی ؟ شیر مادر میخورد من بهت قول میدم بچه ی تو از این بچه هم قوی تر میشه هم باهوش تر میشه و هم سالمتر میشه به خاطر شرایط زندگی که مادرای ایرانی دارن تغذیه و ورزش و آرامش و ....همه ی تبلیغات شیرشون همش دروغه باورنکن الان بچه ی من کلاس دوم هست و خداروشکر همیشه سالم بوده خیلی کم مریض میشه نسبت به بچه های فامیل یا همکلاسی هاش شاید هر دو یا سه سال ما ببریمش دکتر و توی کلاسش هم معلمش همش از هوشش از درسش تعریف میکنه و میگه همیشه داوطلب هست برای جواب دادن و کارنامه هاش هم همش بسیار خوب هست مدرسه اش هم دولتی هست اصلا نگران بچه ات نباش و از کنار فرزندت بودن لذت ببر باهاش خوش باش که این روزها هیچ وقت برنمیگرده من تا قبل اینکه دکترها با حرفاشون آرومم کنن همش فکر میکردم بچه ام دوسم نداره که شیرمو نمیخوره مادرشوهرم اینا میگفتن بچه شیرخشکی وابستگی به مادرش نداره اما برعکس بچه ام توی خاندان شوهرم به مامانی بودن معروفه همه میدونن بدون من هیچ جا نمیره نفسش به نفسم بنده اصلا نگران هیچ چی نباش و از این دوران تا میتونی لذت ببر که هیچ وقت بر نمیگرده به حرفهای آدمای بیسواد اطرافت هم اصلا اهمیتی نده بزار هرچی میخوان بگن برات مهم نباشه تو فقط به فکر خودت و بچه ات باش و نزار کسی این روزای خوب رو ازت بگیره و خرابش کنه

هیچوقت یادم نمیره وقتی رفتیم پیش یکی از این دکترا قبل پسرم یه دختر بچه ضعیف اونجا بود وقتی از اتاق ر ...

ازم گرفتن خراب کردن یکی میگه اونای میبینی وزنشون  خوبه اونا باد الکی هست 

یکی میگه بچه مریضه همیشه یکی میگه وااای خدا مرگم شیر خشک طفلی بچه 

بچه ادمو به چشم دیگه نگاه میکنن

برام دعا کن تروخدا  خدا بخواد روزی شیر بچم زیاد بشه

چشم عزیزم 

اگه راجع به معنیه نام کاربریم براتون سوال پیش اومده باید خدمتتون عرض کنم که من یک عدد کورد میباشم و هناسگم در زبان کوردی به معنای نفسم میباشد  
ازم گرفتن خراب کردن یکی میگه اونای میبینی وزنشون  خوبه اونا باد الکی هست  یکی میگه بچه مر ...

همه ی اینا رو به منم میگفتن اوایل غصه میخوردم اما بعد اینکه با چندتا دکتر صحبت کردم دیگه حرفاشون برام اهمیتی نداشت میگفتم والا دکترا که برعکس حرفای شما رو زدن میگفتن دکترا حالیشون نمیشه گفتم آره اونا که درس خوندن و تجربه دارن حالیشون نمیشه ولی شما حالیتون میشه اما حرفاشون تمومی نداشت همه ی حرفاشون رو هربار که منو میدین تکرار میکردن یه جمله رو هزار بار میگفتن منم دیگه کمتر میرفتم اونجا وقتی میرفتم زودتر برمیگشتم خونمون و حرفاشون رو اصلا آدم حساب نمیکردم دیگه حتی جواب هم نمیدادم یه گوشم در بود و یه گوشم دروازه و راه و روش خودم رو میرفتم الانم خداروشکر نتیجه اش رو دیدم قصد ندارم بچه دوم بیارم ولی اگر یه روزی بازم خدا بهم بچه داد حتما حتما از همون اول بهش شیرخشک میدم شما هم به جای اینهمه غصه خوردن و روزای خوبت رو خراب کردن قوی باش و با بچه ات خوش باش از این روزات لذت ببر روی خودت کار کن خودتو تغییر بده تا بیخیال حرفهای صد من یه غاز دیگران بشی دیگران رو نمیتونی تغییر بدی طرز فکرشون رو نمیتونی عوض کنی پس الکی انرژی ات رو توی جنگ با اونها هدر نده خودتو عوض کن و شاد باش و از کودکت و مادر بودنت لذت ببر قدر نعمت بزرگی رو که خدا بهت داده بدون و ازش لذت ببر عزیزم