ولی میدونید ک ۹۰ درصد داستاناشون دروغه برای جذاب فالوور از خودشون در نیارن
به نظرات تفکر و عقاید هم دیگه احترام بزاریم ویاد بگیریم باادم های متفاوت زندگی کنیم و از هم دیگه چیز های جدیدی یاد بگیریم و همدیگه رو با هر عقیده ای بپذیریم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
خیلی ناراحت کننده ست الانم شوهرش کانی رو از فعالیت تو کل فضای مجازی حتی واتساپ و اینستا منع کرد و حتی اسم پیج تغییر کرد و پیج دست خواهر و برادرشه تا تکلیفش مشخص بشه
هر روز غرق این تبم اما برای یک شبم این درد تکراری نمیشه💔
خیلی ناراحت کننده ست الانم شوهرش کانی رو از فعالیت تو کل فضای مجازی حتی واتساپ و اینستا منع کرد و حت ...
چرا منع کرده؟ینی چی؟؟؟
مگ باز برگشتن؟
به نظرات تفکر و عقاید هم دیگه احترام بزاریم ویاد بگیریم باادم های متفاوت زندگی کنیم و از هم دیگه چیز های جدیدی یاد بگیریم و همدیگه رو با هر عقیده ای بپذیریم
هنوز طلاق نگرفته بودن.اونم رفته شکایت کرده که نمیخوام فعالیت داشته باشه بخصوص که با این پیج درآمد هم داشت.خلاصه قاضی هم گفت از لحاظ قانونی همسرت میتونه این کار رو انجام بده.فعلا تا زمانی که همسرش هست و جدا نشده باید از فضای مجازی فاصله بگیره
هر روز غرق این تبم اما برای یک شبم این درد تکراری نمیشه💔
هنوز طلاق نگرفته بودن.اونم رفته شکایت کرده که نمیخوام فعالیت داشته باشه بخصوص که با این پیج درآمد ه ...
چقد مسخرهههه.کانیم بخاطر اینکه شوهرش خرجشو نمید پس باید بر شکایت کنه .ک خرج درمان وهمه چیشو بد حالش جا بیاد
توی پیج های افشاگری بلاگر هال دوسال پیش دیدم از پول گرفتنهای متعددش و تغییر آنچنانی زندگی بعد از پول جمع کرد آخرش با مدرک حرف زده بودن منم دنبالش میکردم ولی متوجه شدم خیلی بددهن و عصبیه و هرکی در مورد پولهایی که به اسم مهاجرت کردن و درمان متین گرفته و نرفته سوال کنه بلاک میکنه انفالو کردم واقعا گولش و نخورید بچه اش قشنگه ولی خودش و رفتار و افکارش نه .خونه و باغ خریده در حالیکه میگفت ما هیچی نداریم .انقدر بهش فشار آوردند تا مجبور شد بیاد بگه نشده مهاجرت کنم در حالیکه سه سال از پول هنگفتی که جمع کرد گذشته بود و نمیگفت برنامه رفتن کنسله .اگه به روند زندگیش نگاه کنید میبینید از کجا به کجا رسیده هفته پیش گفت برای تولد امسال متین میخوام بیست ملیون هزینه کنم البته شاید کمتر..... این ها از جهل ملت چه کارها که نمیکنند