هود۳۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/30 تعداد پست: 933 عنوان تخمک گذاری مثبت 75 بازدید | 9 پست بچه ها وقتی کیت مثبت میشه تا کی وقت داری برای نزدیکی یعنی باید قبلش نزدیکی کرده باشی؟ من الان کیتم مثبت شده ولی شوهرم سرکاره تا اخر شب روزی که پات وا شه به این دنیا من قاب میگیرم تو رو رو میز❤️ تو وارث لبخند من میشی دارایی من میشه دوتا چیز💫🥺❤️ 1401/04/01 | 13:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گنجشکک_اشی_مشی۰_۰ عضویت: 1397/11/30 تعداد پست: 4535 تا یک هفته 1 روز در میان اقدام کن بابغض لبخند بزن بگذار شیطان سجده کند به عظمت غروری که هرگز نشکست
apzahra عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 3190 بچها من چن روز پیش پاک شدم دوباره از دیشب خونریزی داشتم نوار گذاشتم مقدارش زیاد نیس ولی خیلی نگرانم کرده بنظرتون دلیلش چیه؟😭🥺
هود۳۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/30 تعداد پست: 933 شب گذشته اقدام داشتی؟ نه پریشب روزی که پات وا شه به این دنیا من قاب میگیرم تو رو رو میز❤️ تو وارث لبخند من میشی دارایی من میشه دوتا چیز💫🥺❤️
هود۳۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/30 تعداد پست: 933 تا یک هفته 1 روز در میان اقدام کن یعنی بعد از اینکه کیت مثبت شد تا یک هفته فرصت اقدام هست؟ روزی که پات وا شه به این دنیا من قاب میگیرم تو رو رو میز❤️ تو وارث لبخند من میشی دارایی من میشه دوتا چیز💫🥺❤️
هود۳۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/30 تعداد پست: 933 بچها من چن روز پیش پاک شدم دوباره از دیشب خونریزی داشتم نوار گذاشتم مقدارش زیاد نیس ولی خیلی نگرانم ... داروی هورمونی چیزی مصرف نکردی؟ روزی که پات وا شه به این دنیا من قاب میگیرم تو رو رو میز❤️ تو وارث لبخند من میشی دارایی من میشه دوتا چیز💫🥺❤️
گنجشکک_اشی_مشی۰_۰ عضویت: 1397/11/30 تعداد پست: 4535 یعنی بعد از اینکه کیت مثبت شد تا یک هفته فرصت اقدام هست؟ اره عزیزم یا هرروز یا یک روز در میان بابغض لبخند بزن بگذار شیطان سجده کند به عظمت غروری که هرگز نشکست
گنجشکک_اشی_مشی۰_۰ عضویت: 1397/11/30 تعداد پست: 4535 بچها من چن روز پیش پاک شدم دوباره از دیشب خونریزی داشتم نوار گذاشتم مقدارش زیاد نیس ولی خیلی نگرانم ... اگر زود قطع بشه احتمال میره لک لانه گزینی باشه بابغض لبخند بزن بگذار شیطان سجده کند به عظمت غروری که هرگز نشکست