2777
2789
عنوان

پریودیم چرا اینجوری شده؟😱

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 21 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکرنکنم مشکلی باشه من گاهی سه گاهی ۴روزه وگاهی پنج روزه دراصل پریودیم ۳روزه یه باردوروزبودماه بعدچهارروزرفتم دکترگفت مشکلی نیست گاهی 😕

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
فکرنکنم مشکلی باشه من گاهی سه گاهی ۴روزه وگاهی پنج روزه دراصل پریودیم ۳روزه یه باردوروزبودماه بعدچها ...

آره الان گفتن ممکنه تنبلی تخمدان باشه سرچ کردم نوشته بود گاهی پیش بیاد طبیعیه اگر مداوم باشه مشکل پیش میاد

بیستون هیچ دماوند اگر سد بشود                               هدفم قسمت من بوده و باید بشود⛰️💪🏻
نه عزیز نشون میده دلیلش ذخیره تخمدانت هست یا چیز دیگه معلومه دیر به سراغ این آزمایش میرن و خداااای ...

آها ممنون که جواب دادید برای دفعه بعد صبر میکنم اگر باز پیش اومد میرم دکتر چون نوشته بود شاید بخاطر استرس باشه چون هفته بعد کنکور دارم گفتم شاید از اون باشه

بیستون هیچ دماوند اگر سد بشود                               هدفم قسمت من بوده و باید بشود⛰️💪🏻