2777
2789

خودش خرج کرد من اززیرزبونش حرف کشیدم هرسری  ازم قایم میکردن الان چن وقت پیش ۱تومن پول داده بره مسافرت حالااینابکنار من ازاینانمیسوزم چون فقط شوهر من خرجش میکنه اون یکی پسرش اصلا پول ک هیچ بهش رنگم نمی زنه ولی مامانش کلا کلا بچه های دیگشه حالاجالب ازمن قایم میکنه ک شوهرم خرجش میگ پول خودمه رومم نمیشه بگم تودرامدت ازکجا(خواهشافازنصیحت جبهه نگیرین گناه داره خودمم میدونم من مشکلم اینه چرا همه مشکلاتش باماخوشی هاش با اونا یاخرجشوهمشون بدن...خودمم تو این دلم نمیاد یه چی بخودم بخرم لباس خونگی هام کلاپاره پوره کهنه اس لباس بگم خوب نیس براش هم میخرم ارزون قیمت میخرم ولی برادر شوهرم خاهرشوهرام لباس خونگی بیرونی گرون جنس خوب میخرن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب چرا از خودت دریغ میکنی که پول اضافه بمونه که جای دیگه خرج بشه؟؟؟؟؟

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

مقصر شمایی چرا براخودت خرج نمیکنی شمام خرج کن اگه شوهرت نداد اونوقت ازش ناراحت بشو !

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

همینه دیگه خرج خودت نمیکنی پول زیاد میاد خرج یکی دیگه میشه🤪

گفته بودی که چرا محو تماشای منی🌿آن چنان مات که حتی مژه بر هم نزنی🌿 مژه بر هم نزنم تا که ز دستم نرود🌿ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی 'فریدون مشیری'
میدونم منم حرصم درمیادمیگم بزا منم خرج کنم ولی اینطوری هیچ نمی تونیم پسندازکنیم منم دلم میخادخونه بخ ...

الان بنظرت داره پس انداز میشه یا خرج یکی دیگه میشه

گفته بودی که چرا محو تماشای منی🌿آن چنان مات که حتی مژه بر هم نزنی🌿 مژه بر هم نزنم تا که ز دستم نرود🌿ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی 'فریدون مشیری'

عزیزم همسر منم همینطور بود منم کم خرج بودم ولی وقتی دیدم پولشو من خرج نکنم میده بقیه خودمم شروع کردم به خرج کردن الان نه اینکه دیگه به کسی پول نده الآنم به مادرش که چه عرض کنم به همه خوانوادش میده ولی منم خرج میکنم بچمو هم فرستادم مدرسه غیر انتفاعی 

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی