2777
2789

بچه ها تاپیکای قبلیم هست شوهرم خیلی اذیتم میکنه الانم یه بچه ۳ ماهه دارم نکید چرا بچه دار شدی و فلان.خیلی داغونم شوهرم با یه بچه ۳ ماهه انداخت دنبالم بجه به بقل کتکم زد و فوش پدر میداد منم خیلی عصبی شدم میدونسم روی وسایلش و چیزایی که پول داده حساسه  دیگه خون به مغزم نرسید رفتم سمت ال سی دی و دستمو کوبیدم بهش اونم تاق شکست..شوهرم خونه نمیاد دیگه از اون موقع.زنگ زدم نمایندگی گفتن ۸ ملیون پول تعمیرش میشه تازه اگه صفحش پیدا بشه..تموم این سال ها با وجود شوهر خسیس که درست خرجی نمیده هزار تومن هزار تومن گذاشتم روی هم الان شده ۳ ملیون کل سرمایم برا آینده بود یعنی.بقیشو نمیدونم از کجا بیارم به خانوادم اگه بگم میکوشنم یعنی.اونان ندارن انقدر که بخان کمکم کنن.چیکار کنم از کی کمک بگیرم دارم دیوونه میشم زده به سرم.با وجود بچه ۳ ماهه شبا یه مرد میخام بچمم مریضه خودمم تیروئید دارم داغونه زندگیم یعنیاااا چیکار کنم

بهاری که خزان شد...بهارِخزان(بخزان)

چیزی نیست اخرش مجبور میشه بیاد خونه

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..

ازین مرد نع شوهر نع پدر درست حسابی در نمیومد

شماهم یکم به عصاب خودت مسلط باش

{یک عدد ارمی هستم: ارتش بی تی اس انجا و اینجا و همجا}  بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وضع مالی همسرت چجوره

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

چرا تو باید درستش کنی باید یاد بگیره تو رو نزنه پس تو هم بگو پول دیه من ۱۰میلیونه ابن به اون در

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
وضع مالی همسرت چجوره

معمولی..اما به شدت خسیسه...حتی هزار تومنم حاضر نیست برا چیزی که از عمد آسیب دیده بده چه برسه به ۸ ملیون....یعنی تا آخر عمر تو سریه

هيچي ي مدت تلويزيون نداشته باشيد تا پول جمع كنيد اونم خسته ميشه برميگرده 

شیک بودن لزوما همیشه برای استایل شما نیست...همین کہ انسانی باشی کہ...قدر مهربونی دیگران رو میدونی تو زندگی کسی دخالت نمیکنی نگاه بالا بہ پایین نداری و پر مدعا نیستی نشون میده کہ تو شیکی👌

معمولی..اما به شدت خسیسه...حتی هزار تومنم حاضر نیست برا چیزی که از عمد آسیب دیده بده چه برسه به ۸ مل ...

خدا کمکت کنه نمیاد خونه پس کجا میخوابه

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
هيچي ي مدت تلويزيون نداشته باشيد تا پول جمع كنيد اونم خسته ميشه برميگرده 

والا همینجوری خرجی به زور میداد دیگه چ برسه به الان میشناسمش مثلا اگه بیاد و بگم پول بده نمیده میگه بزن ال سی دی را بشکون جوابش همینه..چ برسه به اینکه جمع کنه