2777
2789
عنوان

افسر بیشرف

1244 بازدید | 22 پست

تو امتحان توشهری ۲بار فرصت میدن اگه کار خطر ساز نباشه 

امروز افسر کثافت ماشینش خراب بود هرچی گاژ می‌دادیم نمی‌رفت فقط صدا گاز می‌پیچید تو ماشین 

ومن موقع دوبل همه چیم خوب بود فقط فاصله با جدول یک مقداری زیاد شد 

درجا ردم کرد 

دوبل من تا ۱۵ دقیقه قبل انجام می‌دادم از ۲۰تا با مربی همش درست بود 

رانندگیم عالی فقط میترسم 

به خدا فقط به خاطر فاصله رد کرد اصلا فرصت نداد 

عنوان تاپیکتون درست نیست

در زندگی یاد گرفتم: با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند😏با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند🙄از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود😏و تنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم🙄و سه چیز را هرگز فراموش نمیکنم:۱-به همه نمیتوانم کمک کنم۲-همه چیز را نمیتوانم عوض کنم۳-همه من را دوست نخواهند داشت(فدای سرم😊)

من دفعه اول هر کاری  میکردم دنده جا نمیخورد😂

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشرف چیه :/ 

هر افسر دیگه ای هم باشه رد میکنه.چرا؟ چون استرست رو میبینه

روز امتحان یادمه افسر قصدش هول کردنم بود هی استرس وارد کرد ببینه چیکار میکنم

بعد ک دید اوکی ام گفت خوبه استرس نداری😐 دیگ قبولی

خدایا اگه میشد به جز برکت،حرکت هم از خودت بود ممنونت میشدم  
بیشرف چیه :/  هر افسر دیگه ای هم باشه رد میکنه.چرا؟ چون استرست رو میبینه روز امتحان یادمه افس ...

یعنی هرکی استرس داشته باشه رد میکنه؟:/

من استرس می‌گیرم ولی زیاد نیست اما خوب کف دستام خیس عرق میشه:/،😭😑

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️

خب عزیزم همینه دیگه همشون همینجوری هستن با هر اشتباه رد میکنن نمیشه که بشینن ی ساعت شما پارک کنی 

خودمم چند سال پیش که میخواستم گواهینامه بگیرم  چند بار رد شدم درکت میکنم حالت بده ولی بیخیال بلاخره میگیری گواهینامه ات رو 

افسر که نمیشینه تو ماشین با شما دور دور ،میشینه که رانندگیت رو چک کنه صدای گاز داخل ماشین هم به خاطر ...

نه فقط من نبود نمیدونم شاید خودش کلاج رو نگه می‌داشت 

ولی هرچی گاز می‌دادیم همه ماشین نمی‌رفت 

حتی یک نفر هرچی گاز دادماشین درست نمی‌رفت ردش کرد گفت تو بلد نیستی از گاز وکلای استفاده کنی