2777
2789
عنوان

طلا بخرم یا کجا سرمایه گذاری کنم؟

168 بازدید | 15 پست

سلام دوستان 

من یه مشورت میخواستم. من خودم شاغلم حقوقم کلا میره قسط و...

هر ماه در حد 1تومن500 تومن همسرم به کارتم میزنه بابت هزینه های شخصی و... 

حالا این ول رو میخوام پس انداز کنم بنظرتون چیکارش کنم؟

نقد بمونه تو حسابم؟

طلا بخرم؟

سهام بخرم؟

میشه راهنمایی کنید؟ در ضمن یکسال دیگه این پولا لازمم میشه... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سهام که نه طلا هم سود و اجرتش زیاده بدرد سرمایه گذاری نمیخوره دلار و یورو خیلی خوبه ولی نمیدونم تا ی ...

طلای بی اجرت یا اب شده از دلار و یورو خیلی بهترن ..باید به وجه نقدشوندگی هم نگاه کرد ...الان دلار رفته بالا اصلا نمیخرن 

صبر نکن ...طلا در عرض دوماه گرونتر میشه برو بگرد بی اجرت پیدا کن ریز

طلا بی اجرت رو چطور میخری؟ چیزی روش اضافه میگیری؟

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
طلای بی اجرت یا اب شده از دلار و یورو خیلی بهترن ..باید به وجه نقدشوندگی هم نگاه کرد ...الان دلار رف ...

دلار و هر وقت بگیری از طلا خیلی بهتره طلا وقتی بخری باید کلی پول مالیات و سود و اجرت بدی ولی میخوایی بفروشی حدقل 3 تومن کمتر میگیرن حتی بعد چند سال نو بفروشی همینطوره بخری خیلی بیشتر از بفروشیه ولی دلار خرید و فروشش یکیه

دلار و هر وقت بگیری از طلا خیلی بهتره طلا وقتی بخری باید کلی پول مالیات و سود و اجرت بدی ولی میخوایی ...

طلای ابشده نه مالیات واره نه سود و نه اجرت یا سکه همینطور 

شما منظورتون طلای نو هست که بله واسه پس انداز خوب نیست