2777
2789
عنوان

میگه من همش داد میزنم

85 بازدید | 6 پست

نامزد من از اخلاقش تو تایپیک های قبلی گفتم اون وقتی من حرفی میزنم بحثی میکنم خودشو تنبیه میکنه خودشو میزنه وسایل میشکنه به خودش آسیب میزنه

با دکتر حرف زدیم برای حل مشکل

خانوادش که میگن تقصیرمنه حرصش میدم

خودش اما به دکتر گفته که من وقتی باهاش بحث میکنم میترسه فکرمیکنه میخوام ازش جدا بشم و وقتی بهم میگه صبرکن فلان کارو من تموم کنم بعدش میبینی یکم طولش داده منم باهاش بحث کوچیک میکنم یا میگم چرا فلان کارو انجام ندادی یا که چرا طولش داده اونم از حرف من تعجب میکنه میگه چرا باهاش بحث کردم مجدد خودشو تنبیه میکنه به خودش آسیب میزنه یا وسایل میشکنه

میگه هربار که بهش میگم چرا فلان کارو انجام ندادی تعجب میکنه ازم اما من حرصم میگیره از اینکه یه کاری بگم رو کلی طولش میده و بد قول باشه ولی اون بد قبولی میکنه همیشه و قبول نمیکنه که بدقول هست میخوام اینو بفهمه یا چیکارکنم

تقصیر تو نیست شوهرت مشکل روحی داره میخواد مشکلشو بندازه گردن تو

خیلی این چند روز بی خوابی کشیدم واقعا مغزم درگیر یک ماه مریض افتاده سر اینکه بحث کرده بودیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزبزم کدوم شهر هستی؟

من مددکارم

اگر مشهدی معرفی کنم روانشناس و مشاوره

اگرم شهر دیگه ای هستی زنگ بزن به ۱۴۸۰(صدای مشاور) که رایگان مشاوره تلفنی میده

مددکار اجتماعی ، اگر درخصوص خدمات بهزیستی برای فرزندان بدسرپرست و یا توانخواهان دچار معلولیت سوالی داشتین در خدمتم 🌹.زمان برامتحان من وتو می گردد تا ببیندچون که صدای هل من ناصر امام عشق برخیزد چه می کنیم؟ .دوست داری یارش باشی؟ بسم الله ... اسوه ات مشخص است : عباس بن علی(ع)... بدون امام اش آب هم نخورد...لازم نیست که در فراق اش عطشان شوی... فقط کافیست که به اندازه ی لیوانی آب تشنه ی ظهورش باشی .....  منتظر تون هستیم 🔴🔴👈کانال ایتا با ایدی 🔴🔴🔴@monji_313_1
عزبزم کدوم شهر هستی؟من مددکارماگر مشهدی معرفی کنم روانشناس و مشاوره اگرم شهر دیگه ای هستی زنگ بزن به ...

نه مشهد نیستم من با روانشناس اینا حرف زدم خب خیلی باید دوباره بریم فکرکنم اما خب واقعیت هزینه هم کلی میدیم

نه مشهد نیستم من با روانشناس اینا حرف زدم خب خیلی باید دوباره بریم فکرکنم اما خب واقعیت هزینه هم کلی ...

چقدر خوب

اگر بیمه هستین از بیمه تون بپرسید هزینه مشاوره رو قبول میکنه یانه

اگر بکنه درصد زیادی از مبلغ رو بهتون مجدد برمی گردونن

مددکار اجتماعی ، اگر درخصوص خدمات بهزیستی برای فرزندان بدسرپرست و یا توانخواهان دچار معلولیت سوالی داشتین در خدمتم 🌹.زمان برامتحان من وتو می گردد تا ببیندچون که صدای هل من ناصر امام عشق برخیزد چه می کنیم؟ .دوست داری یارش باشی؟ بسم الله ... اسوه ات مشخص است : عباس بن علی(ع)... بدون امام اش آب هم نخورد...لازم نیست که در فراق اش عطشان شوی... فقط کافیست که به اندازه ی لیوانی آب تشنه ی ظهورش باشی .....  منتظر تون هستیم 🔴🔴👈کانال ایتا با ایدی 🔴🔴🔴@monji_313_1