2777
2789

بچه ها دکتر بهم شیاف داد از مقعد بزارم واسه هماتوم خونریزی کرده این خیلی خطر ناکه؟یا واقعا رفع میشه😔

آنان ک میرقصند درچشم کسانی ک صدای آهنگ را نمی شنوند،همیشه دیوانه ب نظر می آیند💃

عزیزم منم اوایل بارداری لکه بینی داشتم سونو رفتم دکتر گفت هماتوم دارم شیاف داد استفاده کردم خدارو شکر لکه بینی م قطع شد الان هم هفته دوازده هستم 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 
عزیزم منم اوایل بارداری لکه بینی داشتم سونو رفتم دکتر گفت هماتوم دارم شیاف داد استفاده کردم خدارو شک ...

سلام دوست عزیزم ممنونم جواب دادی من لکه بینی ندارم پریروز از خرچنگ خیلی ترسیدم باعث شد جیغ بزنم بعد چن دیقه خیلی اب ازم خارج شد انقد گریه کردم تا خودمو ب دکتر رسوندم دیگه بسته شده بودن اخه شب خاب رفته بودیم بعد ک رفتم سونو اینجوری شده بود

شیافو نوشته از مقعد واسه شما هم همین جوری بود 

بعد چ کار های دیگه لازمه انجام بدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم اوایل بارداری لکه بینی داشتم سونو رفتم دکتر گفت هماتوم دارم شیاف داد استفاده کردم خدارو شک ...

انشاالله ب سلامتی دنیا بیاد

سلام دوست عزیزم ممنونم جواب دادی من لکه بینی ندارم پریروز از خرچنگ خیلی ترسیدم باعث شد جیغ بزنم بعد ...

بله عزیزم شیاف مقعدی هست خدارو شکر که لکه بینی ندارید ولی چون هماتوم دارید بهتره استراحت نسبی داشته باشید واز دستشویی فرنگی استفاده کنید که جذب بشه نگران نباشید 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 

نگران نباش با دارو  و استراحت رفع میشه

منم 7 هفته هستم یه هفته پیش لک دیدم که گفت هماتومه

چارش استراحته 

من سر بارداری قبلیمم داشتم و خوب شده تازه بارداری قبلیم من خونریزی شدید و دفع لخته بزرگ هم داشتم 

بماند که بچم نموند اما دلیلش هماتوم نبود 

بله شیاف هم مقعدی استفاده میشه

فرشته ی قشنگم رو سپردم به خدا...قراره شفیع من و همسرم بشه ☺خداجونم دلم براش خیلی تنگه میشه بازم پسرمو بهم برگردونی ....