2777
2789
عنوان

هرکی انلاینه بیاد مهمه ❌

316 بازدید | 63 پست

اگر یکی یتیم باشه و به شما بگه خوشبخالتون پدرومادر دارید شما بهتون برمیخوره و پرخاش میکنید بهش ؟ هم برای خودم تو بچگی پیش اومده الان یه کامنتی هم اینستا دیدم نوشته بود چون‌برادر دوستم مرده بود و به من گفت خوشبحالت برادر داری بلاکش کردم و باهاش درگیر شدم‌

کارش بد بوده بدتر دل شکونده چرا پرخاش کرده واقعا 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متوجه نشدم الان از نظرت کی بیشعوره ؟

نه نه نه چپه فهمیدم

دلیلی نداره واسه درگیری نمیفهمم فازشونو

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡

خوشبحالت بنطرم بار منفیش زیاده

ولی اوج بیشعوریه به یکی کع داع دیده پرخاش کنی بخاطر گفتن یه خوشبحالت

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!                           

نه مگه چی گفته بدبخت نفرین و دعا نکرده به جون پدر و مادرت که🥲😐

فکر کنم کلا متوجه نشدین داشتان چیه …من یتیمم به دوستم گفتم خوشبخالت پدرومادر داری پرید بهم و گفت حسودی میکنی. الانم یه کامنت دقیقا همینجوری دیدم که دختره دوستشو‌بلاک کرده چون دوستش بهش گفته خوشبحالت برادر داری

منم تعجب کردم میگفت از حسادت این حرفو زده حسادت میکنه من برادر دارم اون نداره …واقعا کثیفن‌

کی کثیفع؟

دل شکوندن تاوان داره 

اصلا از حسادت هم گفته باشه پرخاش کردن نداره

خجالت بکش زن حسابی

نمیدونم واقعا طرف به من گفت چشم نداری ببینی من پدرومادر دارم حسود بدبخت حالا من دبیرستانی و بچه بود ...

کار اونم زشت بوده واقعا. ولی خب نباید ب کسی گف خوشبحالت تو فلان چیزو داری هرچیو

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

این حس رو همه ی کسایی که عزیز از دست دادن دارن

ولی به زبون نمیارن

اونی که میشنوه باید درک کنه و خوددار باشه

ولی معمولا میترسن! عکس العمل بد نشون میدن

اون شخص دلش شکسته نیاز نیست رفتار بد هم ببینه

هرچند بد دوره و زمونه ای هست و ادمها از کسی ک عزیز از دست داده فرار میکنن انگار جذام داره

مراقب رفتارهاتون باشین