2777
2789
عنوان

نفر سوم یک رابطه شدم

486 بازدید | 33 پست

بچه ها خواهر من چند وقته نامزد کرده و من داشتم با خانواده شوهرش تازه آشنا میشدم که از پسر خاله ی شوهر خواهرم خوشم اومد و باهاش رفتم تو رابطه ی... و فکمیکردم سینگله ولی الان که شیش ماهه باهاشم و به هیچ کس نگفتم الان تازه خواهرم بهم گفته اون زن و بچه داره و به خودشم گفتم گفت آره و الان نمیدونم چیکار کنم خودم خیلی دوسش دارم و حاضرم هرکاری برای رابطه مون بکنم حتی با زنش زندگی کنم تو یه خونه الان چه غلطی کنم؟؟؟؟ 

دارم دیوونه میشم بخدا اونم میمیره برام منم همینطور بعضی وقتا به ذهنم میرسه زن و بچه شو بکشم

یه کاری بگین بکنم

😐😐😐😐😐😐

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

بخدا پناه ببر وکات کن اینا افکار پلید شیطان تروخدا به زن وبچه اش رحم کن

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت، ایندت، ابرو واحترام وارزشت نابود میشه 

ابرو خانوادت میره

هم زندگی خواهرت از هم میپاشه 

شما الان باید اون آقا رو با خاک یکسان کنی و برای همیشه پاش رو از زندگیت ببری 

برای دختر مجرد مرد خوب و درست کم نیست، چرا دنبال کسی که زن وبچه داره و به عزیزانش رحم وتعهدی نداره بری؟ 

بخدا پناه ببر وکات کن اینا افکار پلید شیطان تروخدا به زن وبچه اش رحم کن

من که نمیگم میخوام اینکار رو واقعنی بکنم ولی واقعا به ذهنم میرسه و دیوونه میشم و خودمم میدونم که کاره اشتباهیه فقط  بخاطره این به ذهنم اینکارا میرسه چون خیلی دوستش دارم و عاشقمشم و دوست دارم فقط مال من باشه

دوروز دیگه براش تکراری میشی میره دنبال بعدی از کجا معلوم همین الانم غیر تو بل خیلیا هست اینجور مردا سیرمونی ندارن بکش بیرون از این رابطه سمی آه اون زن و بچه زندگیتو سیاه میکنه

خودت، ایندت، ابرو واحترام وارزشت نابود میشه ابرو خانوادت میرههم زندگی خواهرت از هم میپاشه شما الان ب ...

اخه شما جای من نبستین من خیلی ازش خوشم میاد و کاملا مناسب همیم تاحالا هیچکس انقدر با من خوب درنیومده و دیگه کار از کار گذشته چون باهاش رابطه داشتم و غیره

من که نمیگم میخوام اینکار رو واقعنی بکنم ولی واقعا به ذهنم میرسه و دیوونه میشم و خودمم میدونم که کار ...

اما این یه حقیقته که اون مال تو نیست. اگه به پای انتخاب  برسه  شک نکن مادر بچه اش رو انتخاب میکنه 

و تو فقط یه قربانی میشی 

اما این یه حقیقته که اون مال تو نیست. اگه به پای انتخاب برسه شک نکن مادر بچه اش رو انتخاب میکنه و ...

آخه اونم خیلی من رو دوست دارم و میگه من همیشه تو رو انتخاب میکنم و هی خودم بهش میگم که حداقل از اون زنت طلاق بگیر بعد بیا با من باش و میگه نمیتونم ازش جدا بشم بخاطر بچه هام نمیتونم و میگه نمیتونم اجازه بدم بچه هام بی مادر بزرگ بشن 

واقعا نمیدونم چیکار کنم😔

کسی که به زن و بچه خودش وفا نکرد به تو که اصلا نمیکنه نصف شبی لعنت به شیطون کن. بگیر بخواب فردا هم ب ...

آخه قضیه جوری نیست که با یه بلاک بتونم تمومش کنم چون شیش ماهه که باهم بودیم و رابطه های چیزی هم داشتیم آخه برای همینه که نمیتونم به سادگی ازش بگذرم