بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هر حاجتی داری 7 بار دعای نادعلی کبیربخون معجزس که میگم⭐️👌میگه که:باز این خودکار ها دارد به پایان میرسد؛گر چه مِهر از او ندیدم دارد آبان میرسد🙂💫شمع را باید از این خانه برون بردن و کشتن تا که همسایه نداند که تو در خانه مایی💛💫نقش بندی میکند هر دم خیالش در نظر؛هیچ نقاشی نمیبندد چنین نقشی دگر💫 بارونو دوست دارم اما همیشه اقیانوش موجب ترسم بوده🐚🌙جهت خوشبختیم یه یا ارحم الراحمین مهمانم کن💛🌙
همچین چیزی کم پیش میاد معمولا واسه دخترا حالت دومه حالت اول کم دیدم فقط اونایی که زیاد تو پسرا هستن
If you want to call me with negative energy, negative purpose and with the intention of disturbing, do not call, call yourself first so that you do not regret it.
چرت ترین قانون دنیا لامصب اونی که عاشقشی جهنم این بده که غذاب وجدان اونی که عاشقته و دوسش نداری می افته به جونت که قلبش شکسته یا نه
برام دعا کنید فقط تو برهه خیلی سختی از زندگیم هستم دعا کنید که بتونم خودمو به خودم ثابت کنم و موفق بشم دعا کنید که شرمنده نگاه پدر و مادرم نشم راهم خیلی سخته برام دعا کنید خدا توانشو بده بهم
این قانون ینی وقتی به کسی بی محلی میکنی یا کم توجه میکنی اون دنبالته براش جذابی ولی وقتی یکیو دوسداری همش مراقبشی از دستش ندی و تمام خودت رو براش خرج میکنی اون ازت زده میشه. فقط و فقط اعتماد بنفستو ببر بالا و خودت رو دوسداشته باش