2777
2789
عنوان

دلم واسه دوستم کبابه😖

174 بازدید | 10 پست

دوستم ۱۸ سالشه دوران عقدشه. بعد شوهرش شدیییید شکاکه در حدی که اینجا مطرح کردم دوستان گفتن احتمالا پارانویا داره 

چند روزی بود دوستم میگفت که پریود نمیشه و نگرانه که باردار شده باشه. ۱۷_۱۸ روز عقب افتاده بود. امروز باز از نگرانی بهم زنگ زد با گریه که چیکار کنم بنظرت. منم که مجردم زیاد اطلاعات نداشتم تنها راهی که تونستم بگم این بود که خب برو تست بگیر از داروخونه. گفت اجازه نداره بیاد بیرون به مادرشم که نمیتونه بگه.

گفتم خب به شوهرت بگو بگیره برات

رفت بهش گفت 

شوهرش برگشته بهش گفته معلوم نیست چیکار کردی داری میندازی گردن من😐😐

وقتی برام تعریف کرد من هاج و واج موندم. نتونستم جلو خودمو نگه دارم گفتم تو با همچین ادمی می‌خوای زندگی کنی؟ 

با یه لحن سرزنش وار( نسبت به خودش)میگه خب چیکار کنه حق داره دیگه تو این وضعیت. همش تقصیر منه مواظب نبودم😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الآن به همين دوستت بگي كار شوهرت اشتباهه ميگه نه . از بس منو دوست داره اينقدر رو من حساسه . عشق زياد حسودي مياره عزيزم از حميرا رو برات ميخونه . ولي به جاي حسادت ميگه بد دلي . 

الآن به همين دوستت بگي كار شوهرت اشتباهه ميگه نه . از بس منو دوست داره اينقدر رو من حساسه . عشق زياد ...

تازه احساس میکنم اگه بیشتر از این بهش بگم که شوهرش مشکل داره فک کنه که من دارم بهش حسودی میکنم. دلم نمیخواد برن زیر یه سقف با دو تا بچه از هم جدا بشن 😭 الان متوجه دیوانه بودن شوهرش بشه بهتره بخدا