2777
2789
عنوان

آمپول ویزوداین تحریمه کمک کنین

5694 بازدید | 65 پست

سلام بیماری چشمی به نام CSR دارم، تنها راه درمانش با کمک آمپول ویزوداین هس که تو ایران تحریمه و اگه تهیه نکنم به مرور بینایی چشمامو از دست میدم. وضعیت چشمام روز ب روز داره بدتر میشه. لطفا اگه کسی راجب این آمپول اطلاعاتی داره یا میدونه چجوری از خارج میشه تهیه کرد لطفا راهنمایی کنه 

نمیدونم عزیزم از شرکت هایی دارویی یا دکتری جایی بپرس اما من بازم میپرسم فردا پیگیر میشم بهت میگم ا ...

ترکیه داره ولی هزینه رفت و آمد واسم خیلی زیاد میشه و میگن ترکیه ویزیت و درمان خیلی هزینه هاش زیاده، بچه کوچیکم دارم تو این اوضاع اقتصادی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم عزیزم از شرکت هایی دارویی یا دکتری جایی بپرس اما من بازم میپرسم فردا پیگیر میشم بهت میگم ا ...

دکترا که راهنمایی نمیکنن فقط میگن برو تهیه کن حیفی جوونی بینایی تو از دست ندی... دریغ از یک قدم که برات بردارن

سلام  بچه ها لطفا اگه کسی میتونه با baroone ارتباط بگیره بگه ک من آمپولوتهیه کردم اگه بشه با م ...

بچه ها اگه کسی نیاز به آمپول ویزوداین داره 

بره کلینیک نورمطهری تهران  پیش خانم عزیزی ایشون راهنمایی میکنن که چطوری تهیه کنین 

ترکیه داره ولی هزینه رفت و آمد واسم خیلی زیاد میشه و میگن ترکیه ویزیت و درمان خیلی هزینه هاش زیاده، ...

سلام عزیزم،من برای مادرم این آمپول رو تهیه کردم ولی فقط نصفش رو لازم داریم،کلینیک نور هم عمل میکنیم،اگر اوکی بودید اطلاع بدید

سلام عزیزم،من برای مادرم این آمپول رو تهیه کردم ولی فقط نصفش رو لازم داریم،کلینیک نور هم عمل میکنیم، ...

سلام مادرتون عمل کردن؟تاثیر داشت؟

همسر منم این مشکلو‌داره اما نور رفتیم گفتن تجهیزاتشو فقط فارابی داره

سلام عزیزم،من برای مادرم این آمپول رو تهیه کردم ولی فقط نصفش رو لازم داریم،کلینیک نور هم عمل میکنیم، ...

سلام و احترام بیمار ما اورژانسی هستش و ما احتیاج داریم،میتونید هماهنگ کنید لطفا با تشکر

سلام وقت بخیر، همسرم نیاز به نصف این آمپول داره

همون کلینیک نور باید عمل کنه، اگه هنوز نصف آمپول موجوده خدا خیرتون بده، اطلاع بدین، یا راهنمایی کنید از کجا تهیه کنیم، ممنون میشم.🙏🙏🙏