2777
2789
عنوان

از روی کدملی کلاهبرداری میشه

5966 بازدید | 26 پست

دوستان متاسفانه چند ساعت پیش حسابمو خالی کردن و شخص کلاه بردار کد ملیم هم داره فردا میخام برم بانک ک کارتمو بسوزونم به نظرتون با داشتن کد ملی میتونن کاری کنن؟

نخواب ای بخت وارونه که آینده چراغونه🤞 

فایده ای نداره

اکثرا تو مغازه ها یه دستگاه پوز هست اون خالی میکنه کارتارو بخاطر همین میگن خودتون کارت بزنین حتی کسایی که میشناسید!

حالا بخاطر چیه؟

از قدیم گفتن نابرده رنج گنج میسر نمیشود مزدان گرفت جان برادر که کار کرد  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فایده ای نداره اکثرا تو مغازه ها یه دستگاه پوز هست اون خالی میکنه کارتارو بخاطر همین میگن خودتون کا ...

ی کار در منزل بود طرف گفت ۳۱ هزار بریزید برا پیش ثبت نام بعد ی برنامه فرستاد گفت اینو نصب کن و فرمو پر کن به محض اینکه پولو ریختم کارتم کلا خالی شد کد ملیو کد پشتیو آدرس منزلم دارن😔  

ی کار در منزل بود طرف گفت ۳۱ هزار بریزید برا پیش ثبت نام بعد ی برنامه فرستاد گفت اینو نصب کن و فرمو ...

وای منم پارسال همچین سایتی ثبت نام کردم ولی اتفاقی نیفتاد 

اونم یه جوری کلاه برداری بود چون عملا هیچ کاری وجود نداشت جالب بود که تاییدیه پلیس فتارم داشت

کلا هیچ جا برای استخدام پول نمیگیرن دختر چ ساده ای .چقد پول داشتی

۲ تومن تازه اونم قرض کرده بودم.

فقط از کد ملی و کد پستی میترسم

پیش پلیس رفتی یا زنگ زدی؟

فردا میرم ولی پلیس میخاد چیکار کنه طرف حتی شماره هم نداشته فقط یه آیدی تلگرام ک به محض اینکه حک کرد بلاکم کرد😔😭

فردا میرم ولی پلیس میخاد چیکار کنه طرف حتی شماره هم نداشته فقط یه آیدی تلگرام ک به محض اینکه حک کرد ...

عجب خدا نشناسی 

حداقل ببین با کد ملی یا شماره حسابت میتونه بازم کاری بکنه 

یا اون اپی که نصب کردی همچنان میتونه اطلاعات گوشیت رو بخونه یا نه