واقعا موندم دیگ چیکار کنم رگ زدم
رگ گردن زدم قرص چندباررررر خوردم شیرگاز باز کردم باروسری خودمو خفه کردم
حتی روم اسلحه کشیدن ولی نزدن چاقو کشیدن نزدن از شش طبقه آویزونم کردن ولی ننداختن از پل هوایی بازم ننداختن
متادون خوردم نمردم
قرص برنج خوردم انقد بوی گند سیر وماهی گندیده میداد از گلو پایین نرفته بالا آوردم ۳روز چیزی نخوردم هوا تزریق کردم بزور چون بد رگم اصلا پیدا نمیشه پریروزم ک۳۰ترامادول۲۲۵با الکل خوردم یک روز بیهوش بودم ۳روزم بستری با چنتا آمپول برگشتم دیروز ترخیص شدم من چرا بیکسم چرا کسی پشتم نیس بابا من ازاین دنیا ب این بزرگی مگ چی میخوام من ازاین خدای ب این بزرگی ک همه میگن بزرگه ولی من بزرگی ندیدم چرا نمیزاره خودمو خلاص کنم مگ چی میخوام
فقط ی زندگی آروم کنار مامان تنهام همین من شوهر نمیخواستم حالام ک۴ماهه دارم بدتراززندگی سیرم شب تاصبح خودمو سفت میگیرم دندون رو دندون فشار میدم ک صبح بشه برم تو پذیرایی یکربع بخوابم کاش فقط یکم یکم تحمل کنم ب چهرش نگا کنم کاش خدا یکم فقط اینو تو دلم جا میکرد آهای مردم شماها چطوری شب صبح میکنی تو بغل کسی ک دوسش ندارین راه رفتنش غذاخوردنش حرف زدن باگوشیش همه چیز همه چیزایی ک داره تن صداش هیچی ب دل من نیس مشکل. ازمنه چون من دوسش ندارم ۵سال تموم گفتم ن این فامیلا دست ازسرم برنداشتن گفتن طلاق اسم خوبی نداره همه حسرت زندگیتون میخورم همه خوشحال میشن شماها جدا شین
من چیکار کنم شمارو ب این اذان بگین من چیکار کنم وقتی۵سال تموم نتونستم ی اخلاق خوبشش بهونه کنم برای ادامه زندگیم برای دلخوشیم برای دوست داشتن الانم۴ماهه عروسی کردم هیچی ب هیچی فقط تواین۴ماه ۴بارخودکشی کردم دور ازچشمش ولی فقط هفته ها توبیمارستان بودم خستم خستم چطوری دیگ باخدا حرف بزنم منی ک عشق ب نمازقران داشتم الان دیگ ول کردم ولی کردم فقط میشینم زمین زار میزنم باهاش حرف میزنم ولی نمیشنوه بامن قهره چون من گناهکارم ولی مگنمیگم میبخشه خوب منم میگم ببخش منو توام دلمو شاد کن چیکار کنم بگین چیکار کنم دیگ رد دادم میخوام ط ل س مامتحان کنم یبارم این راهو برم راهی ک ازش میترسیدم واردش بشم ولی حالا میخوام میدونم تاپیک میترکه ولی شماهانی نی سایتیا کمکم کنید نذارید خودمو بکشم من نمیخوام اینکارو بکنم ولی همش باخودم میگم باید بکنی باید تمومش کنی بااینک میترسم من ی دختر ۲۲سالع یتیم مادر و برادر بیگناه زندان ب کی پناه ببرم بگم این زندگی نمیخوام ب کی بگم نجاتم بدین شما کسی میشناسیدکار ط ل س م انجام بده فقط کارش خوب باشع زود نتیجه بدع