2777
2789

واقعا موندم دیگ چیکار کنم رگ زدم 

رگ گردن زدم قرص چندباررررر خوردم شیرگاز باز کردم باروسری خودمو خفه کردم

حتی روم اسلحه کشیدن ولی نزدن چاقو کشیدن نزدن از شش طبقه آویزونم کردن ولی ننداختن از پل هوایی بازم ننداختن 

متادون خوردم نمردم

قرص برنج خوردم انقد بوی گند سیر وماهی گندیده میداد از گلو پایین نرفته بالا آوردم ۳روز چیزی نخوردم هوا تزریق کردم بزور چون بد رگم اصلا پیدا نمیشه پریروزم ک۳۰ترامادول۲۲۵با الکل خوردم یک روز بیهوش بودم ۳روزم بستری با چنتا آمپول برگشتم دیروز ترخیص شدم من چرا بیکسم چرا کسی پشتم نیس بابا من ازاین دنیا ب این بزرگی مگ چی میخوام من ازاین خدای ب این بزرگی ک همه میگن بزرگه ولی من بزرگی ندیدم چرا نمیزاره خودمو خلاص کنم مگ چی میخوام

فقط ی زندگی آروم کنار مامان تنهام همین من شوهر نمیخواستم حالام ک۴ماهه دارم بدتراززندگی سیرم شب تاصبح خودمو سفت میگیرم دندون رو دندون فشار میدم ک صبح بشه برم تو پذیرایی یکربع بخوابم کاش فقط یکم یکم تحمل کنم ب چهرش نگا کنم کاش خدا یکم فقط اینو تو دلم جا میکرد آهای مردم شماها چطوری شب صبح میکنی تو بغل کسی ک دوسش ندارین راه رفتنش غذاخوردنش حرف زدن باگوشیش همه چیز همه چیزایی ک داره تن صداش هیچی ب دل من نیس مشکل. ازمنه چون من دوسش ندارم ۵سال تموم گفتم ن این فامیلا دست ازسرم برنداشتن گفتن طلاق اسم خوبی نداره همه حسرت زندگیتون میخورم همه خوشحال میشن شماها جدا شین

من چیکار کنم شمارو ب این اذان بگین من چیکار کنم وقتی۵سال تموم نتونستم ی اخلاق خوبشش بهونه کنم برای ادامه زندگیم برای دلخوشیم برای دوست داشتن  الانم۴ماهه عروسی کردم هیچی ب هیچی فقط تواین۴ماه ۴بارخودکشی کردم دور ازچشمش ولی فقط هفته ها توبیمارستان بودم خستم خستم چطوری دیگ باخدا حرف بزنم منی ک عشق ب نمازقران داشتم الان دیگ ول کردم ولی کردم فقط میشینم زمین زار میزنم باهاش حرف میزنم ولی نمیشنوه بامن قهره چون من گناهکارم ولی مگ‌نمیگم میبخشه خوب منم میگم ببخش منو توام دلمو شاد کن چیکار کنم بگین چیکار کنم دیگ رد دادم می‌خوام ط ل س م‌امتحان کنم  یبارم این راهو برم راهی ک ازش میترسیدم واردش بشم ولی حالا میخوام می‌دونم تاپیک میترکه ولی شماهانی نی سایتیا کمکم کنید نذارید خودمو بکشم من نمیخوام اینکارو بکنم ولی همش باخودم میگم باید بکنی باید تمومش کنی بااینک میترسم من ی دختر ۲۲سالع یتیم مادر و برادر بیگناه زندان ب کی پناه ببرم بگم این زندگی نمیخوام ب کی بگم نجاتم بدین شما کسی میشناسیدکار ط ل س م انجام بده فقط کارش خوب باشع زود نتیجه بدع

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابلفض نامیرایی چیزی هستی پناه برگاد 😑😑

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉

توماری که نوشتیو نخوندم فقط اولش 

یه سوال! چرا نمیمیری؟ 😐 مگ ضد ضربه ای؟؟؟

تو بدنت بیمارستانه ؟ 😂 عجببب 

تفنگ گرفتن سرت ولی نزدن؟ مگ فیلمه؟ چاقو گرفتن؟ 

خب چرا نزدن😐 با روسری خودتو خفه کردی ؟ مگ دنیا جهان بختی😂😂😂 جرررررر

توماری که نوشتیو نخوندم فقط اولش  یه سوال! چرا نمیمیری؟ 😐 مگ ضد ضربه ای؟؟؟ تو بدنت بیمارستان ...

😂😂😂😂😂این لعنتی خودش رمانه جناییه

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉
توماری که نوشتیو نخوندم فقط اولش  یه سوال! چرا نمیمیری؟ 😐 مگ ضد ضربه ای؟؟؟ تو بدنت بیمارستان ...

ممنون از کمکاتون ممنون از راهنماییتون اگ تفنگ گرفتن اگ چاقو گرفتن اگ آویزون کردن منو یه پدرخری اومده نجاتم داده دیگ شماها ک راهنمایی نمیکنید لطفا برن بیرون حوصله ندارم فقط راهنمایی خواستم ممنون از نظرتون محترم بود

از همه حرفام فقط اونجاس متوجه شدی منی‌ک‌هنو توهم میزنم روز ساعت دقیق میخوای

اخه مگ میشه بخدا اصن ادمی نیستم ک مچ بگیرم از کاربرا ولی این یکی اصن قابل باور نیس

با این همه کار چطور زنده ای؟؟

ولی در هر حال عزیزم برو پیش روانپزشک خدا ب دلت ارامش بده

اخه مگ میشه بخدا اصن ادمی نیستم ک مچ بگیرم از کاربرا ولی این یکی اصن قابل باور نیس با این همه کار چ ...

ببخشید من اینارو در طول ۲۲سال انجام دادم همشون تو یکماه و یکسال نبوده فقط درد دل کردم ممنون از کمکت