2777
2789
عنوان

چگونه با سیاست باشیم

460 بازدید | 13 پست

سلام خانم ها من تو تایپک های قبلی درباره بی احترامی مادر شوهرم صحبت کردم الان خواهر شوهر ها دارن وارد عملیات جدیدی میشن و ی جوری طرفداری از مادرشون میکنن ک مخ شوهرمو زدن شوهرمم طرفداری مادرشو میکنه ب نظرتون چ کار کنم ک شوهرمو بکشونم طرف خودم ب خدا من خیلی مظلومم حس میکنم این خانواده دارن بهم ظلم میکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم اولین قدم درست اینه ک اصلا ب روی خودت نیاری ک اونا دارن بهت بدی میکنن و بد میگن و به هیچ وجه راجب کارای بدشون پیش شوهرت هیچی نگی..انگار ن انگار اختلافاتی دارین سعی کن رابطه ت رو با همسرت عمیق تر کنی یجوری ک خودش حیفش بیاد حال خوب دونفرتون رو یدفه ای خراب کنه

پسرم..شدی قشنگترین اتفاق زندگیه من..دوست دارم دردونه ی قلبم❤

خودت باش ....نه چیزی بشنو ....نه چیزی بگووو... نه چیزی بدون نهچیزی ببنین...از جانب کسی حرف نزن....رک باش .... محبتتت زیاددد به همسرتتت ....جلوی همسرت خانوادشو حمایت کن تحسین کن ....ضمنا میگن جواب بدی شیرین میشی از کسی نترس حرف دلتو محترمانه بزن من بعد 7سال زندگی... اینارو متوجه شدم...و رعایت میکنم راضیم از زندگیم 

مراقب اون زبون قشنگت باش😊دل من از سنگ نیس میشکنه و مُسببش تویی 🍂
یکم‌بیشتر توضیح بده مثلا دارن چیکارا میکنن؟

مثلا من ی مدته با مادر شوهرم قهرم و خونش نمیرم شوهرم هر دفعه میرع میگه چرا نمیری میگم چون توی جمع بهم بی احترامی کرده اخه من با مادر شوهرم تو ی ساختمون زندگی میکنم حالا شوهرم ک رفته بود  خونش بهشون گفت چرا بهش بی احترامی میکنید اونا هم گفتن این خیلی بزرگش میکنه ما ک چیزی نگفتیم خیلی زنت پر توقع شده در صورتی ک من تنها انتظاری ک دارم احترام هست

خودت باش ....نه چیزی بشنو ....نه چیزی بگووو... نه چیزی بدون نهچیزی ببنین...از جانب کسی حرف نزن....رک ...

من و شوهرم هیچ مشکلی با هم نداریم مشکلمون همین مادر شوهر و خواهر شوهر هست 

رفتم تاپیک قبلتو خوندم 

بنظرم کار درستی کردی که ۹وابشو دادی 

دفعه بعد جرعت نمیکنه بهت چیزی بگه 

چند بار اینجوری حاظر جوابی کنی براش عزیز میشی 

جاریتم الان فکر میکنه زرنگی میکنه باهاشون صمیمی میشه 

ولی پس فردا همین انتظاراتو از اون خواهند داشت 

پیش خانواده شوهر موش که باشی تو سری میخوری هر چقدرم خوب باشی بازم بدی 

دردنده باش الکی بهشون توهین نکن احترام بزار ولی اگه دیدی پرویی میکنن جوابشونو بده 

ضعف نشون نده بهشون که من تنهامو فلان 

چند ماه دیگه درست میشن 

مثلا من ی مدته با مادر شوهرم قهرم و خونش نمیرم شوهرم هر دفعه میرع میگه چرا نمیری میگم چون توی جمع به ...

دفعه بعدی با شوهرت برو خونشون و وانمود کن چیزی نشده 

و فقط در حد مهمون برو بیا کار کن ولی کلفتی نه مثلا غذا نپز ولی ظرفی که خودت توش غذا خوردیو جمع کن 

خودت باش ....نه چیزی بشنو ....نه چیزی بگووو... نه چیزی بدون نهچیزی ببنین...از جانب کسی حرف نزن....رک ...

دقیقا من برعکس همیشه سکوت کردم همیشه هر کاری گفتن انجام دادم هر حرفی زدن برای اینکه حرمت ها حفظ بشه جواب نمیدام 

دقیقا من برعکس همیشه سکوت کردم همیشه هر کاری گفتن انجام دادم هر حرفی زدن برای اینکه حرمت ها حفظ بشه ...

اشتباه کردی عزیزم 

من و شوهرم هیچ مشکلی با هم نداریم مشکلمون همین مادر شوهر و خواهر شوهر هست 

شوهرتو باید کار کنی بگه جلوشون همسر من خوبه شما بدین دهنشون ابنطوری بسته میشه