2777
2789
عنوان

عشق

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدانکنه عزیزم ... منم همین حال رو دارم ولی ۱۵ ماهه!!! حال من که بهتر نشد ولی امیدارم تو حالت خو ...

عزیزدلم امیدوارم حال توام زودتر خوب بشه ، ۲۲ سالمه 

۷ ماه باهم بودیم

عزیزدلم امیدوارم حال توام زودتر خوب بشه ، ۲۲ سالمه  ۷ ماه باهم بودیم

همسن همین🥺❤️....

عزیزدلم امیدوارم زودی بگذره برامون ...

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

خیلی دلم گرفت خودم اینرورا تجربه کردم حالت کاملا میفهمم عزیزدلم اگر عاشقت باشه هیچ جوره تنهات نمیزاره برمیگرده اگرم نه که میره ولی رفت بدون عاشقت نبوده و سعی کن قوی باشی فراموش کنی

آره ، برای ازدواج بود ،خواهرام میدونستن، خودش اومد خودش بارها با خواهرم صحبت کرد گفت ک عاشقمه اما نم ...

خب وقتی میدونی همچین ادمیه عزیزم چرا احساسات خودت رو؛ عمر خودت رو داری میزاری پاش

سعی کن فراموش کنی دختر. ب نفع خودته

چ حس بدیه  شاید میدونه استوریشو میبینی گذاشته باشه ک برگردی

خب اون منو بلاک کرده من که نمیتونم بهش پیام بدم تنها پیجش بود ک با پیج های فیک بهش پیام میدادم که اون پیجاشم کلا تغییر داده 

خیلی دلم گرفت خودم اینرورا تجربه کردم حالت کاملا میفهمم عزیزدلم اگر عاشقت باشه هیچ جوره تنهات نمیزار ...

می‌دونی من سنمم یجوریه که دیگه بچه نیستم ، همه حرفاتون رو قبول دارم اما نمیدونم چرا نمیتونم فراموشش کنم، من خیلی از خدا خواستم ،التماسش کردم یا منو به چیزی که می‌خوام برسونه یا برای همیشه فکر و عشقش رو از قلبم بیرون کنه ولی روز به روز علاقه ام داره بهش بیشتر میشه 

حالا یه چند وقت دیگه کنکورم تموم شه وقتم آزادشه میام پیاماشو براتون میزارم