2777
2789

دوستان من عقدم خداروشکر همسرم خیلی آدم خوبیه و همدیگرو دوست داریم یچیزی که خیلی از طرف من مشکل پیش میاد اینکه من انتظار دارم هر روز همسرم بهم زنگ بزنه و بام صحبت کنه پیام میده اما میگه کلا زیاد اهل زنگ زدن نیستم کم حرفه ومن میگم اگه تو منو دوست داری باید هی بهم زنگ بزنی مرتب و اون خیلی ناراحت میشه که چرا تو دوست داشتن رو تو زنگ زدن میبینی با اینکه از علاقش مطمئنم یه عالمه برام تلاش کرده ولی من همش منتظرم که اون هی بم زنگ بزنه وبفکرم باشه ،در طول روز استراحت زیادیم داره اینطور نیست که دائم سرکار باشه اداریه کارش ،،،، دوستان شماهایی که عقدبودین یا نامزد چقدر  همسرتون  در روز بهتون زنگ میزد یا میومد خونتون البته اونایی که همسرش تو شهر خودشونه کارشون نه جای دور چون ما بهم نزدیکیم .

خدایاشکرت که همیشه هوامو داری 😍

وا خو شاید طرف واقن دوس نداره زیاد حرف بزنه مگ‌زوره😂😑من خودم شخصا خیلی اهل حرف زدن نیستم ب هیشکیم زنگ نمیزنم

حالا طرف هرکی میخاد باشه باشه

توام باید شوهرت همینطوری ک هس با همین شخصیت قبولش کنی‌دیه😐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا گلم منم همین مشکلو دارم با نامزدم. من روحیه ام جوریه که دوس دارم همه ی وقتای خالیشو با من باشه ولی اون متاسفانه اونجوری نیس یا خیلی زیاد ز نمیزنه و پیام نمیده. ولشون کن مردا همشون همینن 😂😂😂

من ۸ ساله ازدواج کردم شوهرم از اول اهل پیام دادن نبود  فقط یه صبح بخیر و شب بخیر میگفت ولی روزی چند بار تلفن میکرد 

هر آدمی فرق داره عزیزم

با گیر دادنات زندگی رو به خودت و نامزدت که مطمئنی دوست داره زهر نکن

ازیه زنگ زدن ساده مشکل نساز

هرادمی ابراز علاقه وتوجهش یجوره ،مردامثل مازنانیستن ک تلفن حرف زدن علاقه داشته باشن ،مافقط اگ کار داشته باشیم تلفنی صحبت میکنیم ،نیاز ندارم دوست داشتنشو باتلفن زدن بفهمم

😇
والا گلم منم همین مشکلو دارم با نامزدم. من روحیه ام جوریه که دوس دارم همه ی وقتای خالیشو با من باشه ...

دقیقا منم همینطورم دلم میخواد وقتای خالیش رو برا من بزاره ولی کلا وقتای خالیش رو برا کسی نمیزاره میگیره میخوابه نه که بگم برا کس دیگه ای وقت میزاره 😅

من ۸ ساله ازدواج کردم شوهرم از اول اهل پیام دادن نبود  فقط یه صبح بخیر و شب بخیر میگفت ولی روزی ...

سحرخانم درست میگین آدما فرق دارن خب ولی من با دوستام که میرفتم بیرون اونا نامزدشون یا شوهرشون میدیدم هی بشون زنگ میزنه ولی من نه خبری ازش نیست ناراحت میشدم که ببین شوهرا اونا چطورین چقدر پیگیرن این مقایسه کردنه اذیتم میکنه نمیدونم چطور رفعش کنم

ازیه زنگ زدن ساده مشکل نساز هرادمی ابراز علاقه وتوجهش یجوره ،مردامثل مازنانیستن ک تلفن حرف زدن علاق ...

یعنی اگه در طول روز کاری باهم نداشته باشین هیچ زنگی بهم نمیزنین ؟ تو در طول روز اصلا منتظر زنگش نیستی؟

سحرخانم درست میگین آدما فرق دارن خب ولی من با دوستام که میرفتم بیرون اونا نامزدشون یا شوهرشون میدیدم ...

اولین کاری که میکنی اینه که باید مقایسه کردن رو در هر چیزی به کل از ذهنت پاک کنی.در آینده کلی اتفاق قراره بیفته و این مقایسه تو رو از نامزدت دور میکنه 

اونا شاید زنگ میدن ولی شاید اندازه نامزد شما برای خوشحال کردنشون تلاش نمیکردن.  فقط از رو زنگ زدن یا نزدن که نمیشه فهمید کسی دوستش داره یا خوشبخته

وا خو شاید طرف واقن دوس نداره زیاد حرف بزنه مگ‌زوره😂😑من خودم شخصا خیلی اهل حرف زدن نیستم ب هیشکیم ...

خودشم میگه بیا تو گوشیم تماس هام رو نگاه کن ماهانه اگه دیدی من به کسی زنگ بزنم کلا از اول زیاد اهل تماس زیاد نبودم نه که بخوام بی توجهی کنم ولی من همش هی منتظرم که بم زنگ بزنه 

یعنی اگه در طول روز کاری باهم نداشته باشین هیچ زنگی بهم نمیزنین ؟ تو در طول روز اصلا منتظر زنگش نیست ...

نه اصلا منتظرزنگش نیستم ،هروقت خونه باشه وتایمش ازاد باشه چت میکنیم ،تلفن فقط کارای ضروری

😇
اولین کاری که میکنی اینه که باید مقایسه کردن رو در هر چیزی به کل از ذهنت پاک کنی.در آینده کلی اتفاق ...

آره واقعا ممنونم از راهنمایتون عزیزم ، شاید یکی از دلایلشم این باشه که از هم دوریم و من دلم براش تنگ میشه ودلم‌میخواد زنگ بزنه دیگه شیطون هی توگوشم نجوا میکنه که به فکرت نیست وفلان