2777
2789
عنوان

لباس پوشیدن زنداداشم جلوی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 4513 بازدید | 70 پست

سلام ‌نوع‌پوشش‌جلوی‌نامحرم‌خیلی‌مهمه‌چه‌داخل‌خونه‌وچه‌بیرون‌چون‌خیلی‌از‌خیانت‌ها‌از‌همین‌نوع‌پوشش‌وراحت‌بودن‌زن‌ومرد‌نامحرم‌شروع‌میشه‌وزندگی‌تباه‌میکنه‌یا‌حق

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوس نداری مشکل داری☺

اون که خودت داری🥰

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

شما یه لحظه لامپ مغزتو خاموش کن زیادی نورش اذیت میکنه  من نگفتم تعیین تکلیف کنه

نمیخوام خاموش کنم، از ذهن تاریک بدم میاد، برای این لامپ خیلی هزینه کردم :) 

اگر نگفتی تعیین تکلیف کنه، پس چی گفتی؟! 

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
نمیخوام خاموش کنم، از ذهن تاریک بدم میاد، برای این لامپ خیلی هزینه کردم :)  اگر نگفتی تعیین تک ...

از بس هزینه لامپ ذهنت کردی الزایمر هم گرفتی 

من فقط گفتم روشنفکرا اومدن تو تایپک 

خواهشا کند ذهن هستی ریپلایم نکن جوابتو نمیدم

ببین ما آدم داریم تا آدم  مگه قرارع همه مثل هم باشن؟ اونی ک جلو شوهر نداشته من ی همچین کاری کن ...

دقیقا شوهر باید آدم باشه

زنداداش من ماشالله انقد تپل و نازه جلو شوهرم کلا راحته خواهرم همینطور

من تا حالا حتی بهش فکر هم نکردم 

لبریزم از سکوت بسیار
نظرشو داده ب شما چه ربطی داره؟ 

طبق منطق خودتون، نظر منم به شما ربط نداره. 

معنی تبادل نظر رو نمیدونید تو غار هاتون بمونید 

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
تو بیشتر داری😍❤

تو کلا سر تا پات مشکله ایشالا حل شه

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

حساس نیستی؟ خودت محجبه هستی

نه بابا به من چه که حساس باشم شوهر من توجه نمیکنه یه ادم سردیه که کلااااا اندام هیچ زنی براش مهم نیست 😂 

یه بار تو سفره جلوی شوهر خواهرشوهرم نشسته بود چاک سینه هاش دیده میشد شوهر خواهر شوهرم پاشد رفت اون طرف نشست 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

کسی که منو ریپلایی کردی اگه حرف چرت که درخور شخصیت خودت و تربیت خانوادگیته بهم گفتی جوابتو نمیدم تا بدونی ادم ندونستمت که جوابتو بدم 🙃 پس عقلتو به کار بنداز و  خودت احترام خودتو حفظ کن 🙂
از بس هزینه لامپ ذهنت کردی الزایمر هم گرفتی  من فقط گفتم روشنفکرا اومدن تو تایپک  خواهشا ...

بله روشنفکرها اومدن و دارن با ذهن روشن حرف میزنن 😊

طبق منطق خودتون، نظر منم به شما ربط نداره.  معنی تبادل نظر رو نمیدونید تو غار هاتون بمونید&nbs ...

شما که ماشاالله لامپ بالاخونت همیشه روشنه چراریپ زدی رو اون تبادل نظر یعنی هر کی نظری داره پس تو لازم نیس این وسط نخود اش بشی☺هرکی نظرخودشوداره

هرچه با هرکه کنی برتو همان میگذرد...💯✔️