2777
2789
عنوان

وضعیت غذایی من+نمیرم؟ کیا مثل مننن؟ زنده اید؟😐

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 57 پست
بیا تبانی کنیم اونا مثل ما بشن ن ما مثل اونا🥲

اخه من دلم نمیاد گشنه بمونه🤕

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
اخه من دلم نمیاد گشنه بمونه🤕

خب باشه گشنمه نمونن ولی بزارن ما گشنه بمونیممممم😭🤣شوهر من ها خیلی آینده نگری مصخره میکنه هی میگه پس فردا میخوای حامله بشي ضعف میکنی فلان میکنی بیسار میکنی

میوتی میم🐈یه تعلیقی بیچاره😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب باشه گشنمه نمونن ولی بزارن ما گشنه بمونیممممم😭🤣شوهر من ها خیلی آینده نگری مصخره میکنه هی میگه پ ...

همینشون رو مخه😂ب من میگه زخم معده میگیری😶

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
همینشون رو مخه😂ب من میگه زخم معده میگیری😶

قهر نمیکنه ؟ شوهر من قهر میکنه تازه هی هم میگه این ادا اطفارا چیه نمیخورم نمیخورم یعنی ما سال تو ماهم باهم بحث نمیکنیم مگر اینکه بحث غذا خوردن پیش بیاد😐😐😐😐😏🤣

قهر نمیکنه ؟ شوهر من قهر میکنه تازه هی هم میگه این ادا اطفارا چیه نمیخورم نمیخورم یعنی ما سال تو ماه ...

چقد مث شوهر منه 

اگه نخورم میگه سفره رو جمع کن مسخرشو در آوردی

من هیچی نخورم تو طول روز ولی شاممو میخورم 😂چون تنهام واقعا حسش نیس حتی بی میلم باشه یکم میخورم تا اونم بخوره

البته اینم بگم الان دو هفته ست اینجوری شدم وگرنه عاشق خوردنم😂

چقد مث شوهر منه  اگه نخورم میگه سفره رو جمع کن مسخرشو در آوردی من هیچی نخورم تو طول روز ولی ش ...

حالا من هنوز عروسی نکردم ایشالله عروسی ک کردم هرجی دوست داشتم میپزم و میخورم تا اندازه یه بشکه بشم ببینم راضی میشه یا ن😏🤣بارداری نداشتی ؟ من نگرانم برای بارداری دردسر ساز بشه

حالا من هنوز عروسی نکردم ایشالله عروسی ک کردم هرجی دوست داشتم میپزم و میخورم تا اندازه یه بشکه بشم ب ...

عقدی؟ 

ن بابا تو عقدی اصلا بهم گیر نمیداد😂بری خونه خودت اشتهات باز میشه نگران نباش😂

منم غذا دوست دارم ها ولی حال خوردن ندارم :/

دوست نداري ذاتت شخصيتت كاريش نميشه كرد من همون قدر كه عاشق غذا خوردنم عاشق غذا درست كردنم هستم حتي كيك هاي تولدم خودم درست ميكنم اونقدر عاشق اشبزي ام

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
عقدی؟  ن بابا تو عقدی اصلا بهم گیر نمیداد😂بری خونه خودت اشتهات باز میشه نگران نباش😂

آره عقدم شوهرم فکر میکنه همالا قراره چهارقلو زایمان کنم ک اینجوری میکنه😐🤣

دوست نداري ذاتت شخصيتت كاريش نميشه كرد من همون قدر كه عاشق غذا خوردنم عاشق غذا درست كردنم هستم حتي ك ...

منم عاااااشق عااااشق آشپزی ام ولی هنوز خونه ی خودم نرفتم برای همین هرچیزی باب میلم نباشه راحت میزارم کنار

آره عقدم شوهرم فکر میکنه همالا قراره چهارقلو زایمان کنم ک اینجوری میکنه😐🤣

همین😂