2821
2789
عنوان

عدم شغل با ۳۱ سال و همینطور مجرد

181 بازدید | 8 پست

من رشتم حقوقه متولد ۷۰  مجردم 

واقعا دوست دارم یه کار مفید کنم 

درامد ، استقلال 

از یه طرف میگم ازمون استخدامی دستگاه اجرایی شاید شهر من و رشتم نخواد وقتم تلف بشه 

از یه طرف میگم برم کراتین یاد بگیرم میترسم موادش سرطانزا باشه 

چه کار کنم ؟؟

رشته حقوق بانک نمیخواد من متولد ۷۰ هستم 

شما بودید چه کار میکردید ؟؟؟

ازدواج بیشترش به قسمته ، به خوب بودن ادم ربطی نداره 

با اینکه طاهر و باطنم خوبه 

ولی خواستگاری  که به من بخوره ندارم 

چه کار کنم 😭😭💔💔💔  🙏🙏🙏

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏

همین اواخر آزمون بانک شهر برگزار شد حقوقم میخواستن

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
همین اواخر آزمون بانک شهر برگزار شد حقوقم میخواستن

از کجا ازموناشا مطلع بشم 

من متولد ۷۰ ، سنم میخوره ؟؟

ایا امکان قبولی هست ؟؟

گلم مچکر میشم راهنمایی کنید 🙏🌹

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

از کجا ازموناشا مطلع بشم  من متولد ۷۰ ، سنم میخوره ؟؟ ایا امکان قبولی هست ؟؟ گلم مچکر میشم ر ...

کانال تلگرامی ای استخدام عضو شو هر استخدامی ای باشه اونجا اطلاعیه شو میذاره من تلگرامم بالا نمیاد که برات بذارم خودت سرچ کن تو نت آیدیش هست e estekhdam

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
رنگ مو سرطان زاست؟ 

اونم شنیدم 

دقیق نمیدونم 

درامدش زیاده ارایشگری ولی از اونور دیدم خیلی ها رو به جسم اسیب زده مثلا دیسک کمر 

یا ناخن هم همش گردو عبار ناخن میره توی ریه ادم 

اگر این عوارض دیسک کمر و .. نبود قطعا میرفتم 

کانال تلگرامی ای استخدام عضو شو هر استخدامی ای باشه اونجا اطلاعیه شو میذاره من تلگرامم بالا نمیاد که ...

مچکر 

دارم ولی به ازمون بانک دقت نکردم 

2825
2823
2791
2779
2792