یه سوال دارم چرا یه تایمی از صبح هیچ نی نی یاری تو سایت نیست و باعث میشه هر مرد مریضی تو اون زمان عضو شه و تاپیک های مورد دار بزنه چرا با وجود این همه درآمد سایت از تبلیغات و این همه کاربر که باعث میشه درآمد سایت از تبلیغات نجومی بشه مسئولین سایت یک زحمت به خودشون برای استخدام نیروی جدید نمیدن؟اصلا داره به گند کشیده میشه محیط اینجا.وقتی قراره یه سوال پرسیده بشه کلی باید تن و بدن کاربرها بلرزه که نکنه یه چشم نامحرم داره مطالب رو میخونه.و ممکنه بعد مزاحم بشه.
الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
ایشون قبلا یک کاربری داشتن به اسم پرتقال تامسون برای همین کاربری جدید زدن من میشناسمشون
الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
پرتقال تامسون جونم سلام هربار با این جبهه گیری ها میترکوننت عزیزم ولش کن بی خیال باش چاره ای نی ...
سلام عزیزم.دوست خوب من❤️.حق داری خواهر.اینجا هدف کسب درآمد و پوله و مثل اینکه خیلی چیزها دیگه ارزشش رو از دست داده.دلم میسوزه به خدا میگم دخترهای کم سن و سال اینجا عضوند نکنه یه وقت گول زبون چرب و نرم این گرگ صفت ها رو بخورند و خدای نکرده به دامشون بیفتند .باور میکنی با کاربری قبلیم چقدر درخواست دوستی از کاربرهایی داشتم که جنسیت رو مرد زده بودن؟منی که تاپیکهام و پستهام و افکارم مشخصه در چه موردیه چه حرفی با یه مرد نامحرم غریبه دارم؟ دلم می سوزه بچه ها گول بخورن فقط
دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃