2777
2789
عنوان

پای ترک برداشته نوزادم

292 بازدید | 24 پست

سلام من وهمسرم ودخترم ۱۱ خرداد باهمدیگه باموتورزمین خوردیم بعدرفتیم دکتروتشخیص دادن پای دخترم یک ماه توی آتل باشه وبدون مراجعه بعدی پاشوبازکنیم ولی انقدردخترم کم طاقت بودوجیغ میزدمخصوصاشباکه خواب نداشتم خلاصه ۱۰ روزگذشت بردمش یه بیمارستان دیگه وعکس گرفتن واونام گفتن بایدمونه الان که تقریبا۲۰ روزمیشه پاشوبه گفته همسرم بازکردم میگه آتلش پرت کن دورپای بچه هیچی نیست اخه خیلی خوب هم پاشوتکون میده بدون اینکه گریه کنه نمیزاره پاشوآتل ببندم.چیکارکنم تاپاش بهتربشه ایده ای دارین؟آخه میگن ب۰ه هازددجوش میخوره لستخوانشون.اینم بگم که اصلاپاش یاهیچ کجای بدنش ذره ای کیود یازخمم نشد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببندیددددد

میدونید اگه بدون آتل جوش بخوره کج میشه تا بزرگسالیش؟!!!!

این چه کاریهههه

من ۱۱ سالگیم پام شکست گفتن دوهفته تو گچ باشه یه هفته نشده مادرم برد بازش کرد هنوزم پام درد میکنه

ببندیددددد میدونید اگه بدون آتل جوش بخوره کج میشه تا بزرگسالیش؟!!!! این چه کاریهههه من ۱۱ سالگیم ...

آخه نه ورم داشت نه کبودی فقط نمیتونست روش وایسه پاشوبالامیگرفت بعدکه عکس گرفتیم گفتن قسمت زانوترک وآسیب دیده

خدا رو شکر. بلا ازش و ازتون دور.  کار خاصی نمیخاد فقط نهایتا ماساژ خییییییییلی نرم و اهسته در ...

مرسی عزیزم ببینم بتونم یه وقت دکاربگیرم ببرمش ببینتش تجویزشوچیه امروزکلا بازبودپاش ونگرانشم ولی اصلاگرسه وبی طاقتی نکرد🤷‍♀️

شوهرم نمیزاره اخه خیلی اذیت میشه بچم تازه ۱۰ روزپیش آتلش بازکررم دیدم قسمت زیرپاش جاانداخته بودوزخم ...

شوهرتو ولش کن مگه دکتره. فردا ببر دکتر یه عکس بگیرن مشکلی نبود بازش میکنن چون بچه هست خدای ناکرده استخوانش مشکل پیدا کنه خیلی بد میشه

دخترم رفته تازه توی ۱۱ ماه وقسمت زانوش ترک برداشته بودکه گفتن آسیب دیدگی جزیی

ببین سعی کنین پاشو اتل کنین بعد توی این مدت بهش مرتب هر روز شیرعسل ، روغن گوسفندی ، تخم مرغ با خرما ، دم کرده ی گاو زبون با یک زرده تخم مرغ محلی ، شیر داغ با تخم مرغ محلی ،از اینا بهش بده سریع جوش میخوره. 

کلا برنامه ی صبحونه رو از این غذاها بده بخوره. حتی اگر تونستی تخم اردک با پیاز یا پیازچه بهش بده.

البته بر اساس سنش اینا رو نگاه کن که توی کارت واکسنش باشه مورد نداشته باشه. سریع خوبه میشه نگران نباش