2777
2789
عنوان

درمان با طب سنتی و مزاج شناسی

161 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها اگ کسی هر گونه مشکلی داره چه کم چه زیاد میتونم کمکش کنم تاهم با مزاج خودش اشنا بشه هم برای مشکلش درمان بشه با طب سنتی

سوالی هست در خدمتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم،شوهر من خیییلی عصبیه و روده هاش و معده ش هم عصبی،ینی به محض اینکه مشکلی پیش بیاد و اعصابش بهم بریزه،معده و روده ش هم قاطی میکنن و موقع ناراحتی سرش هم خییییلی میخاره،پاهاش داغ میشه همیشهههه دلیلش چی میتونه باشه؟ببخشید اگه طولانی شد

خدایا یادمه وقتی این کاربری رو زدم ۱۶ ساله م بود اونقدری اعتقادم قوی بود که اومدم اینجا درمورد چله یاسین میپرسیدم برای اینکه کار پیدا کنه و بتونیم ازدواج کنیم،خدایا یادته چطوری با معجزه نامزد کردیم..یادته اولش اون اصلا نمیخواست ولی خود به خود همه چی دست به دست هم داد تا ما ازدواج کنیم؟من هنوز همون دختر کوچولوی ۱۶ساله ام که بزاش معجزه کردی،منو میبینی؟میشه زندگی ما دوتا رو ام پر از عشق و آرامش کنی؟خدایا خستم،کی به جز تو میتونه کمکم کنه؟اینجا و همجا منو قضاوت میکنن که توواز بچگی دنبال شوهر بودی،خدا تو که تو دل من بودی،دیدی چی به سرم اومد تا به اینجا رسیدم،خدایا من چندساله منتظرم تو معجزه کنی برای رابطه م لطفا نور رو بهم نشون بده🪐🙂💙شما نی نی سایتی ها جای خواهر های نداشته ی منید❤همیشه و تو هر شرایطی. کنارم بودید و با وجود شما احساس تنهایی نکردم،ندیده دوستتون دارم دوستای خوش قلبم💛
برای اگزما چی خوبه،چند سالع درگیرم،

عزیزم سلام اول باید مزاجتون شناسایی بشه که به احتمال زیاد اگزما مال حرارت بالا بدن هست که باید این مشکل حل بشه اگ قصد درمان دارین شماره میدم واتساپ بهم پیام بدین

از وقتی زایمان کردم سزارین پا درد دارم بخاطر اینکه حتی یک روزم نخوابیدم بعد الان حدود یک‌ماهه پای چپم درد وحشتناک داره معلومه رگ سیاتیکه مثلا امشب مهمون داشتم الان دارم از درد بخودم می پیچم تو رو خدا اگه راهی پیدا میشه شفا بگیرم بگو دیگه عاجزم از درد

بچه هام یعنی تمام دنیام😍😍😍
دخترم یه هفتس بدنش میخاره اما شدید نیس خارش‌ش.ولی صورت و گردنش یه چیز کهیر مانند زده. 6سالشه. نگرانم ...

اینم بگم دخترم یک ماه بود خرگوش داشت بغلش می‌کرد کلی موی خرگوش میچسبید به دسش حتی خرگوش رو پای دخترم ادرار کرد. ممکنه بخاطر تماس با خرگوش اینجوری شده باشه

عزیزم سلام اول باید مزاجتون شناسایی بشه که به احتمال زیاد اگزما مال حرارت بالا بدن هست که باید این م ...

باشه عزیزم ممنونم،

اره وقتی میرم تو آفتاب سرم درد میگیره

اگرنظرت مخالفه منه ریپ نزن💪

[QUOTE=241813901]دخترم یه هفتس بدنش میخاره اما شدید نیس خارش‌ش.ولی صورت و گردنش یه چیز کهیر مانند زده. 6سالشه. نگرانم ...[/QUOبه احتمال زیاد بخاطر گرما بیش از حد بدنش که واکنش نشون داده بخاطر سن کمش تا میتونی بهش خنکی بده مث عرق شاطره یا کاسنی خاکشیر 

همش خلط پشت گلو دارم یبوست دارم همش ورم دارم معدم مشکل داره دکتر رفتم خوب نشد.. زود چاق میشم

سلام عزیزم اول مزاج شناسی بشی دلیل این مشکلات همه برسی بشه بتونم بهتون کمک کنم خواهر عزیزم این شماره منه ۰۹۱۶۸۷۰۷۸۴۵ واتساپ در خدمتتم

از وقتی زایمان کردم سزارین پا درد دارم بخاطر اینکه حتی یک روزم نخوابیدم بعد الان حدود یک‌ماهه پای چپ ...

سلام عزیزم انشالله زود خوب میشی شما هم واتساپ پیام بدین بهم طب سنتی روشی که درمان داره اما باید ریشه مسئله پیدا بشه که بیماری برنگرده دیگ شمارم هست بالا در خدمتتم

سلام عزیزم،شوهر من خیییلی عصبیه و روده هاش و معده ش هم عصبی،ینی به محض اینکه مشکلی پیش بیاد و اعصابش ...

سلام بیاین واتساپم شمارم هست فردا عکس زبان شوهرتونو برام بزارین بهتون کمک کنم برا درمان انشالله

اینم بگم دخترم یک ماه بود خرگوش داشت بغلش می‌کرد کلی موی خرگوش میچسبید به دسش حتی خرگوش رو پای دخترم ...

میتونه اینم باشه چون پوست بدن بچه حساسه شما بهش خنکی بدین فعلا