2777
2789

برا من قیافه خیلی خیلی مهم بود ینی کسی همه چی داش ولی تو اولین نگاه به دلم نمینشستو ردش میکردم

۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با هیچ خواستگارم حتی حرف نزدم. 

قبل از صحبت کردن و حتی اومدنشون ردشون میکردم. هیچیشون برام مهم نبوا. خوشگلی کار تحصیلات پول. هر کی میومد خواستگاریم ازش بدم میومد. حتی اگه تا قبل به عنوان هر نسبتی که اگه داشت دوسش داشتم. 

با کسی ازدواج کردم که دوسش داشتم. و خیلیم راضیم

من مجردم و سخت گیر بنظرم آخرش مجرد بمونم 😕

ببین اگ دیدی ب دلت نشسته و در حد معمولی توان تشکیل زندگی رو داره رو قبول کن

من همیشه ترسم ازین بود شوهرم پولدار باشه ولی اخلاقش بد باشه از قیافه و هیکلش خوشم نیاد و ...

ولی شکرخدا دستش به دهنش میرسه و من تو اولین نگا عاشقش شدم 

انشالله برا توهم هر چی خیر و صلاحهه اتفاق بیفته سختگیری زیادم باعث میشه خواستگارای دیگت ک میخوان بیان، بگن ک اگه ما بریم خواستگاریش قطعا مارم قبول نمیکنه و دیگ خواستگار خشک میشه حواست جمع باشه

۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍

چند سالگی ازداج کردی

۲۱

۵ ماهه عقدم 

ببین اگ دیدی ب دلت نشسته و در حد معمولی توان تشکیل زندگی رو داره رو قبول کن من همیشه ترسم ازین بود ...

مرسی عزیزم عشق و خوشبختی شما هم ادامه دار باشه بزرگوار 

نمیدونم اینطوری هم نبوده که کسی به دلم نشینه ولی راستش من تو رفاه زیادی بزرگ شدم و میدونم ممکن اذیت بشم تا حالا هم کسی نبوده که هم چهره و خانواده و وضعیت مادیش بنظرم قابل قبول باشه .😕😪

ماییم که بی هیچ سرانجام خوشیم