2777
2789

و اینکه به روش میارین یا چیزی نمیگین؟

خودم که وقتی میبینم دختر فالو میکنه حرصم درمیاد🤔

یا امروز میگفت به یکی از همکلاسی هام که دختره داشتم تقلب میرسوندم منم آی حرص خوردم بهش گفتم بیخود کردی😁😑😒

خدای مهربانم نگهدار خانواده من و خانواده تمام نی نی سایتی های گل باش✋

حساس نیستم کلا

اما خب دیگ کارایی ک دوست ندارمو انجام بدع قطعا تذکر میگیرع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم صحبتی با خانوم غریبه تو گروه و گوشی و حضوری 

دیر وقت بیرون باشع 

جلف بازی تو بیرون 

لباس خیلی تنگ 

۷ساله اینا خط قرمز منه😐

اشک‌من‌پیرهنتو‌تر‌کرده…‌همه‌جا‌عطر‌توپیچیده‌ولی…دل دیگه غربتو‌باور‌کرده….  
کاری نمیکنه حرصم دربیاد. اما اگه کوچکترین چیزم باشه، به روش میارم. 

نبابا این خوشش میاد من حرص میخورم میگه هی حسودی دیگه چه میشه کرد😁😂😊

نمیدونم...من خودم به روم نمیارم خوبه یا بد اینم نمیدونم ولی دوست ندارم نقطه ضعف نشون بدم 

ولی اگر خیلی دوست داره و فکر میکنی منظوری نداره راجع به این چیزا صحبت میکنه ناراحتی خودت و ابراز کن 

ی سری از مردا هم راجع یه اینا صحبت میکنن تا عادی سازی کنن بعدا هر کاری خواستن بکنن 

خوب دقت کن 

هم صحبتی با خانوم غریبه تو گروه و گوشی و حضوری  دیر وقت بیرون باشع  جلف بازی تو بیرون&nb ...

لباس خیلی تنگ؟ o_O

سر اعتیاد خدا لعنتش کنه بازم رفته سمت مواد الهی جیگرش در بیاد  دخترا دعام کنید داغونم

الهیی 🥺 به حق خدا که سربه راه میشه

خیلی سخته