2777
2789
چرا همه میگن درس بخون منم ۱۹ سالمه از هر کی بزرگتر از خودمه اینو میگه بهم منم میخونم فقط میخوام دلیل ...

چون درسه که باعث تفاوت تو با دیگران میشه 

تو دنیای واقعی خانم هایی که دنبال درس و بعد کار رفتن موفق تر هستن 

مادرهای مستقلی هم هستن 

کیا قبول دارن؟؟؟؟
.
.
.
در ملتی که مردمانش با عطسه ایی از هدفشان دست میکشند،
پیشرفت یک توهم است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا همه میگن درس بخون منم ۱۹ سالمه از هر کی بزرگتر از خودمه اینو میگه بهم منم میخونم فقط میخوام دلیل ...

به نظرم تحصیلات مهمه ولی نه مثل قبل الان مهارت مهم نره

خدایا شادی را به دلهای مردم کشورم عطا کن💕.              الهم عجل لولیک فرج🤲
بنظر خودم کتاب های شناختی و روتن شناسی زیاد بخونیم با دوستای خوب بگردیم روابط اجتماعی رو خوب یادبگیر ...

کتاب روانشناسی من میخونم تو ام می‌خونی؟ 

ی چند تا خوب بهم معرفی کن

به نظرم تحصیلات مهمه ولی نه مثل قبل الان مهارت مهم نره

اگه مهارت منظورت آرایشگری که طبق پیش بینی ها نهایت تا ۱۰ سال دیگه دوام بیاره چون کم کم ربات ها دارن وارد دنیای کار می شن اتفاقا الان طبق پیش بینی ها داشتن تحصیلات تو چند سال آینده خیلی مهم میشه

😁❤️

منم دوست دارم مهاجرت کنم ولی اینکه تو یه کشور غریب تنها باشم می ترسم 

از اونجا وغریبی نترس.از اینجا با این همه گرونی و خفت و هوای بد و بی امکاناتی واسه خودت و بچه اینده و بترس

تورو سننه قربونت برم!!!!
اگه مهارت منظورت آرایشگری که طبق پیش بینی ها نهایت تا ۱۰ سال دیگه دوام بیاره چون کم کم ربات ها دارن ...

مگه مهارت فقط آرایشگریه ؟ من از آرایشگری بدم میاد 

خودم دوست دارم ادیت فیلم و مهارت های کامپیوتری یاد بگیرم