2777
2789
عنوان

😱بیاین ببیبین شوهرم بهم چی گفت😱

| مشاهده متن کامل بحث + 5894 بازدید | 166 پست
نه فقط خاستم بگه ندارم تا تاپیک حاملگیشو بهش بگم😁😝

واقعا که من دلم شکسته بود خاستم دردو دل کنم البته حق داری اینجوری بگی شما که منو نمیشناسی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان میخواستی پز زندگی خارج از کشور شوشو جون و بدی؟؟؟؟؟😑😑

دوست عزیز من پست که از نظر خودم درسته رو میزارم و هیچ اعتنایی به مخالف یا موافق بودنت با اون حرف ندارم😊ریپلای شدن توسط افراد روشنفکر اکیدا ممنوع🚫
نه گفت ی ماه دیگه میاد بچه دارم میکنه

😐چنددد سالته.

خدایا سرمو کجا بزنم 

فک کردی اون ۴سال دورازتو اونجا ب عبادت و خواجه بودن گزروندنه 

وای ب خودت بیا برو بایکی برات ارزش قائل باشه

برنده اونه که می تونه آروم و خونسرد بجنگه🎶👊🏼
خب اون ک نمیخاستت چرا اومد خاستگاریت؟

ببین شاید باور نکنی ولی اون خودش میگه من ی دختر افتاب مهتاب ندیده میخاستم 

چون اونایی که خارج زندگی میکنن میترسن ازینکه ی زنی بگیرن که زرنگ باشه تا پاش رسید خارج ولش کنه این نمیخاسته ی همچین زنی داشته باشه برای همین اومده منی که مظلوم بودمو گرفته 

وای خدایا باور کردی؟

چرا انقد غیر باوره؟ شاید راس گفته بنده خدا منم شوهر ابجیم اول رفت خارج اونجا موند بعد یه سال هم ابجیم رفت با این تفاوت اونجا بچه دار شد و شوهرش دوسش داره . 

کجاش غیر طبیعیه

فرشته بهارم✨ دختری آمیخته به هنر🪅💚چیز‌هایی که می‌شنوی رو زود باور نکنچون دروغ‌ها سریعتر از حقیقت پخش می‌شن :)) بزرگترین اقیانوس آرام هست پس آرام باش تا بزرگ شوی 🌏 ☄️ اما من به تموم چیزایی که گفتن نمیرسی . رسیدم و بازم میرسم💛✨🙌
چرا انقد غیر باوره؟ شاید راس گفته بنده خدا منم شوهر ابجیم اول رفت خارج اونجا موند بعد یه سال هم ابجی ...

باشه شما باور کن

کاربری دومه😊🌺عشق جانم امام زمانم🌺 زندگی کردن من مردن تدریجی بود آن چه جان کند تنم عمر حسابش کردم🌸 فرخی یزدی 🌸با افتخار پرسپولیسی هستم♥️♥️♥️♥️باز حلقه ی مویت را در باد رها کردی از بند رهایم کن شاهانه شدن بامن،صد دانه این تسبیح یک جمله به من می‌گفت یک بار تو عاشق شو یکدانه شدن بامن
اگه راست میگی ، بدون اطلاع‌ قرص بخور،  بعد برو اونجا جدا شو واسه خودت مستقل زندگی کن .البته اگه ...

ینی شما میگی‌من هر روز قرص بخورم مگه میشه قرصای اورژانسی ضرر دارن واسه ادم 

ببین شاید باور نکنی ولی اون خودش میگه من ی دختر افتاب مهتاب ندیده میخاستم  چون اونایی که خارج ...

مهریت زیاده؟مهریتو بزار اجرا توقیف اموال بزن دادگاهم رفتی بگو ۴ ساله زنشم رفته اونور اب منو نمیبره دادگاه رای رو به تو میده میتونی راحت طلاق بگیری

💚💍A