2777
2789

سلام 

دوستان کدوم روش پارک دوبل میزنین راحت تره و دقیق تر درمیاد. 

ممنون میشم ی راهنمایی بزرگ کنید گیج شدم گواهینامه دارم البته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بغل ماشین جلویی وایسا بعد دنده عقب بیا تا چراغ ماشین بغلی وارد لچکی در عقب بشه 

بعد همزمان با عقب رفتن فرمون رو کامل به سمت شاگرد بچرخون تا چراغ عقب ماشین بغلی از وسط شیشه در جلو رد بشه، اونموقع فرمون رو همزمان با عقب رفتن به سمت چپ بچرخون تا ماشین صاف بشه 

و تمااااااام

با تمرين زياد راه مي افتياخه از پشت گوشي چي ميشه گفت

میخام ببینم اینه بیاد وسط ماشین بهتره نسدنه بزاریم از سه گوشه ماشین ببینیم انتهای ماشین و بهتره 

فرمون قفل کنیم بریم یا درحین حرکت تاب بدیم بهتره 

خیلی شانسی پیش میاد کسی بتونه پارک دوبل رو با همون دو فرمون درست صاف و مرتب بزنه .من خوده صاحب اموزشگاهمون اومد مثلا پارک دوبل رو سره امتحان خودش بهمون اموزش بده با دوتا فرمون کج زد دوباره صافش کرد🤣

میخام ببینم اینه بیاد وسط ماشین بهتره نسدنه بزاریم از سه گوشه ماشین ببینیم انتهای ماشین و بهتره فرمو ...

بخدا اصلا ب اين چيزا توجه نميكنم

خودت رو درگيرش نكن اينا مال دوره اموزشي هست بعدش يادت ميره كار خودت انجام ميدي

تمرين زياد كن 

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

تمرین زیاد داشته باشی خود ب خود دستت را میفته من چشمی میزنم بیشتر رو اینه بغل سمت راست انتهای ماشینو با دیوار یا جدول کناری تنظیم میکنم با جلوی ماشین کار ندارم دیگه 😅

الا بذکر الله تطمئن القلوب💝💝