2777
2789
عنوان

😱بیاین ببیبین شوهرم بهم چی گفت😱

| مشاهده متن کامل بحث + 5894 بازدید | 166 پست
پس چرا تاپیکای قبلت گفتی دوماهه حامله ای 😐🤔

خب خدارو شکر دروغش رو شد؟

کاربری دومه😊🌺عشق جانم امام زمانم🌺 زندگی کردن من مردن تدریجی بود آن چه جان کند تنم عمر حسابش کردم🌸 فرخی یزدی 🌸با افتخار پرسپولیسی هستم♥️♥️♥️♥️باز حلقه ی مویت را در باد رها کردی از بند رهایم کن شاهانه شدن بامن،صد دانه این تسبیح یک جمله به من می‌گفت یک بار تو عاشق شو یکدانه شدن بامن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه خودم احمق بودم تا دیدم یکی پولداره خارجیه قبول کردم سریع از طرفی ام میخاستم از دست بابام راحت شم ...

آها آخه گفتین همیشه دنبال کسی بودم که عاشقم باشه و ... فک کردم شاید به اجبار ازدواج کردین 

نه فقط خاستم بگه ندارم تا تاپیک حاملگیشو بهش بگم😁😝

افرین😘 انقد حرص میخورم ادمو چی حساب میکنن آخه

کاربری دومه😊🌺عشق جانم امام زمانم🌺 زندگی کردن من مردن تدریجی بود آن چه جان کند تنم عمر حسابش کردم🌸 فرخی یزدی 🌸با افتخار پرسپولیسی هستم♥️♥️♥️♥️باز حلقه ی مویت را در باد رها کردی از بند رهایم کن شاهانه شدن بامن،صد دانه این تسبیح یک جمله به من می‌گفت یک بار تو عاشق شو یکدانه شدن بامن
فحشت میده کتکت میزنه یه عالمه ازت بچه میخواد؟ بی دی اس اسم و گرایش پت دوست داره؟ :))) بعد شما تو ان ...

اگه طلاقم بگیرم بابام روانیم میکنه اختیار منه بدبخت فقط دست بابام و شوهرمه ی بار دیگه ام بابام سرم داد زد گفت طلاقتو بگیر تو زن بودن بلد نیستی

اگه راست میگی ، بدون اطلاع‌ قرص بخور،  بعد برو اونجا جدا شو واسه خودت مستقل زندگی کن .البته اگه زرنگی 

.♡You are enough. ♡                                                متاهل، عاشق موسیقی  ، فیلم و کتاب و هرچیز قشنگی...

من اگه دروغ میگم خدا منو بکشه از دروغ گفتن چی به من میرسه 

اوندفه که شوهر من اومد حامله شدم ولی سقط شد چون جاملگی پوچ بود الان میگه دوباره باید حامله شی