2777
2789

سلام و عرض ادب.

ممنون میشم، در صورتیکه فوق تخصص اعصاب و‌ روان کودکان (روانپزشک) که تو کارش واقعا حاذق باشه معرفی کنید.

تمنا میکنم دکتری که معرفی میکنید صرفا جهت تبلیغ نباشه عزیزان، وضعیت بچه‌ام خیلی حساسه.🙏🏻

✨دل قوی‌دار سحر نزدیک است...✨

ببخشيد بچه تون مشكل خاصي داره يا صرفا جهت مشاوره هست؟. پسر من در اثر اضطراب دچار تكرر ادرار شديد شده و ده ماهه كه درگيرم نميدونم ببرم روانپزشك يا روانشناس! البته در ظاهر كه از من ورشوهرم هم سالمتر و شادابتره ولي دكترهاي كليه ميگن به خاطر استرس هست!

ببخشيد بچه تون مشكل خاصي داره يا صرفا جهت مشاوره هست؟. پسر من در اثر اضطراب دچار تكرر ادرار شد ...

ان‌شاءلله خوب میشه عزیزم.

ما پیش دو تا فوق تخصص مغز و اعصاب رفتیم(نورولوژی) دو تا تشخیص متفاوت گرفتیم، می‌خواهیم این بار ببریمش پیش روانپزشک که ببینیم بالاخره داروی کدوم دکتر رو باید بهش بدیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشيد بچه تون مشكل خاصي داره يا صرفا جهت مشاوره هست؟. پسر من در اثر اضطراب دچار تكرر ادرار شد ...

بنظرم مشکل شما با روانشناسی که بدون دارو بهتون مشاوره بده حل میشه، بیخودی پیش روانپزشک نبرید که دارو بدن.