2777
2789
عنوان

متاهل ها میاین

| مشاهده متن کامل بحث + 2033 بازدید | 42 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قیافه بگیر باهاش سرد رفتار کن بعد اگه دلیلشو پرسید بهش بگو اما ن با دعوا و بی احترامی آروم و خیلی جد ...

خودش میدونه برای چیه چون تاحالا پیش نیومده 

میترسم خنده ام بگیره خراب شه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
بعد اون حرف چه خنده ای اخه جدیییی باش بزار اونم حساب ببره ازت😑

چی بگم اینم نقطه ضعف منه عصبی میشم خنده ام میگیره خنده عصبی 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
اصلااا نخند  اینطوری ارزش خودتو میاری پایین

عصبی میشم از عصبانیت خنده ام میگیره یه جورایی عصبیه دست خودم نیست

نه اصلا میخوام کاری کنم که دیگه تکرار نکنه ولی نمیدونم چی کار

باهاش سرسنگین باش و یه کلمه هم حرف نزن به خودت اون جوری که اون دوست داره برس اگه باهاش حرف نزنی میپرسه چرا دلیلشو بگو بگو ناراحتم و دلخورم از دستت مجبور میشه معذرت خواهی کنه

من ریخته ام در رگ تو شیره جان هی چرخ برن در من و دل را بتکان 🤰این هم نفسی، چه حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضربان 
الان باید ناراحت باشی و نازکنی نه بخندی ک:/

میدونم اما عصبی میشم خنده ام میگیره دست خودم نیست مکانیزم دفاعی منه انگار این

باهاش سرسنگین باش و یه کلمه هم حرف نزن به خودت اون جوری که اون دوست داره برس اگه باهاش حرف نزنی میپر ...

اخه بچه داریم نمیشه که حرف نزنم 

اخه بچه داریم نمیشه که حرف نزنم 

وا چرا نشه بخدا میشه منکه شوهرمو اینجوری درست کزدم

من ریخته ام در رگ تو شیره جان هی چرخ برن در من و دل را بتکان 🤰این هم نفسی، چه حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضربان 
وا چرا نشه بخدا میشه منکه شوهرمو اینجوری درست کزدم

خدا کنه خیلی از خودم خسته ام دلم میخواد بذارم برم ولی میدونم خیلی بدتر میشه 

خدا کنه خیلی از خودم خسته ام دلم میخواد بذارم برم ولی میدونم خیلی بدتر میشه 

با یه حرف خسته شدی گلم؟ 

با یه حرف خسته شدی گلم؟ 

نه از این که نمیتونم نخندم نمیتونم حرف نزنم از خودم خسته ام 

نه از این که نمیتونم نخندم نمیتونم حرف نزنم از خودم خسته ام 

😓😓😓هممون خسته ایم

😓😓😓هممون خسته ایم

ممنونم از این که کم‌کم کردی برای حاجتت هم دعا میکنم هم آیت و الکرسی خوندم