2777
2789
عنوان

متاهل ها میاین

2033 بازدید | 42 پست

۵ ساله ازدواج کردیم تا حالا دعوا نکردیم و بی احترامی امروز شوهرم برای اولین بار بهم یه چیزی گفت اصلا انتظار نداشتم حالم بده الان واقعا نمیدونم چی کار کنم به نظرتون چطور رفتار کنم اینم بگم اهل دعوا نیستم اصلا بلد نیستم 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سر یه قضیه خواب موند و عصبانی بود گفت یه کار نکن بیام بزنم تو دهنت اصلا باورم نمیشه الان دو ساعته هنگ کردم بعدش رفت بیرون

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
حالا که اولین باره سر سری از روش رد نشو 

نه اصلا میخوام کاری کنم که دیگه تکرار نکنه ولی نمیدونم چی کار

سر یه قضیه خواب موند و عصبانی بود گفت یه کار نکن بیام بزنم تو دهنت اصلا باورم نمیشه الان دو ساعته هن ...

قیافه بگیر نزار عادی بشه براش که حالت زاره

به کسی که به ویژه در سنین جوانی طاقت تحمل وجود خسته کننده ی دیگران را ندارد و به حق از معاشرت با آنان ناخرسند می گردد و به انزوا رانده می شود، توصیه می کنم که عادت کند، قدری از تنهایی خویش را به همراه خود به جمع ببرد، یعنی بیاموزد که حتی در جمع نیز تا اندازه ای تنهایی خود را حفظ کند، هر چه می اندیشد فورا ابراز نکند و همچنین آنچه را که می گویند زیاده به جد نگیرد،, و از دیگران نه از حیث اخلاقی، نه عقلی انتظار بسیار داشته باشد و بنابراین بی اعتنایی را در برابر نظرات آنان در خود استوار کند که این مطمئن ترین روش برای اعمال شکیبایی در خور تحسین است   شوپنهاور / در باب حکمت زندگانی🌻 خدایا بهم صبر بده رنج این روزامو تحمل کنم 😔🙏🏻
قیافه بگیر نزار عادی بشه براش که حالت زاره

دآرم قیافه میگیرم ولی بعید میدونم جواب بده چون من خاک بر سر خنده ام میگیره 

نه اصلا میخوام کاری کنم که دیگه تکرار نکنه ولی نمیدونم چی کار

قیافه بگیر باهاش سرد رفتار کن بعد اگه دلیلشو پرسید بهش بگو اما ن با دعوا و بی احترامی آروم و خیلی جدی بگو 

کۆردم