2777
2789
عنوان

بیاید نگاه کنید شوهرم چی پیدا کرده😍😍😍😍+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 32150 بازدید | 85 پست

اخی 

ولی نمیدونم چرا از گربه میترسم اینقد:/

بقول‌شایع؛                                                            یبار‌میگم‌دیگه‌نع!                                                     شما‌تکون‌نمیخوری‌‌ع‌پیش‌من:)👀               https://harfeto.timefriend.net/16584966573809
حسمون متقابله😁

دقیقا 😁

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خیلی نازه اما معلومه کثیفه و موهاش میریزه  اگه میخوای نگهش داری اول ببرش حموم.بعد ببر وا ...

دخترام اصرار میکنن نگهش دارم شاید اینکارو بکنم آخه مامان نداره😥😥😥

فقط اونجا که زبونشو دراوردع بیرون خودااااا🥺

به سمت بیکران‌و فراتر از آن✨                                                   زنانی که پای دویدنشان را بریده اند دخترانی به دنیا می اوردند که بالی برای پرواز دارند🧚🏼‍♀️                                                             غروب های زیبا ...نیازمند اسمان های ابری هستند🪐🌤                   به زودی میام تاپیک موفقیتامو‌‌میزنم🌈

خدایا چشماشو😍😍😍😍 

نگهش میداری؟ 

اگر اره ببرش دامپزشک واکسینه اش کن و غذای مخصوص براش بگیر 

حمامش کن 

برا ریزش موهاش هم دارو داره...

بعد که حسابی اوکی شد، 

بچلونش😍😍😍ببوسش😍😍خداااا  خیلی نازه😍😍😍 

💖..من حتی قلبمم منت تپیدن بذاره درش میارم..💖

عزیزم خیلی نازه

ولی حتما ببر دامپزشکی بررسی و معاینش کنه

ی وقت مرض و... نداشته باشه خدای نکرده بهتون سرایت کنه

چشمام خیلی وقتی گریه نمی کنند ،شاید خودشون هم می دونند بار دیگه بخوان زاری کنند بجا اشک ازشون خون میچکه.نظر مخالف ریپلای نکنه با تشکر
عاشق پروفتم. خیلی خوشمزست. ماهی یه بار حتمآ درست میکنم. خیلی خوش سلیقه ای🥰

😍😍❤

🍋🍋🍋🍋ما نینیسایتیا گرسنگان عکسی هستیم  🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋ellen_.art@🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋به صورتی بودن گوگولی بودن اینجا نگاه نکن این سایت خیلی ترسناکه👹☠️☠️🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍒🍋🍋🍋🍋🍋