2777
2789
عنوان

بارداری پشت هم

245 بازدید | 24 پست

سلام دوستان 

من پسرم چند روز دیگه ۲ سالش میشه . دیروز آزمایش دادم باردارم 😭

به مامانم و مادر شوهرم گفتم همین جوری شک شدن حتی مامانم خنده های عصبی میکرد که خیلی ناراحت شدم بعدم سعی کرد جمع و جورش کنه گفت آخه سخته و نمیتونی .

سنم زیاده ۳۹ سالمه الان چه غلطی بکنم اصلا دلم نمیخواد به سقط فکر کنم 😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میترسم از پسشون بر نیام . اصلا تو خانواده هیچ کس دو تا نداره همه یه دونه آخه همه دیر بچه دار شدن .

به مادر شوهرم میگم فقط به تو و مامانم میگم خدا خواسته بوده .

میگه نه به همه بگو اینجوری همه بهتون میخندن 😔 

بدتر مسخره میشین بگیم از دستمون در رفت کمتر مسخرتون میکنن

اصلا به سقط فکر نکن  خانم منم بچه دوم خواست سقط کنه خلاصه نشد ولی حالا که بزرگ شده خداروشکر می ...

من همسرم فهمید گفت هر جور خودت میخوای منم به سقط فکر نمیکنم اما واقعا گیج شدم خودم تو شکم اونم از رفتار بقیه 

میترسم از پسشون بر نیام . اصلا تو خانواده هیچ کس دو تا نداره همه یه دونه آخه همه دیر بچه دار شدن . ...

چه قدر زشت چرا بهشون اینطوری گفتی که اینطوری جواب بدن؟

اصلا سقطش نکن نه سنت کمه نه فاصله سنی بچه هات خیلی کم میشه‌

یه امید خدا بزرگشون کن

انقد بخاطر گفتن حرف حق قطع دسترسی شدم‌که دیگه هیچ شماره ای تو خانواده نمونده باهاش عضو نشده باشم.پس دوست عزیزی که تحمل نظر مخالف نداری ؛ هرچی میگی واسه خودت محترم دیگه‌ هیچ اعتراضی به سخنان گهربارتون ندارم.
میترسم از پسشون بر نیام . اصلا تو خانواده هیچ کس دو تا نداره همه یه دونه آخه همه دیر بچه دار شدن . ...

گلم دو تا بچه داشتن که عیب نیست

افتخاره 

بچه ی تک و تنها که نه خواهری نه برادری نه کس و کاری آخه چیکار کنه بیچاره؟

خدایی که شما رو لایق دونسته قطعا توان و ظرفیتشو هم بهتون میده.

چه قدر زشت چرا بهشون اینطوری گفتی که اینطوری جواب بدن؟ اصلا سقطش نکن نه سنت کمه نه فاصله سنی بچه ها ...

چی میگفتم آخه مادر شوهرم هر ماه میگفت هواست باشه ها کار دست خودتون ندی البته از دخالت نمیگفت خودمون گفته بودیم دیگه نمیخوایم اونم چون دو تا از بچه هاش و خداخواسته آورده بود میگفت هواست باشه 

چی میگفتم آخه مادر شوهرم هر ماه میگفت هواست باشه ها کار دست خودتون ندی البته از دخالت نمیگفت خودمون ...

میگفتین نظرمون عوض شده خودمون خواستیم

انقد بخاطر گفتن حرف حق قطع دسترسی شدم‌که دیگه هیچ شماره ای تو خانواده نمونده باهاش عضو نشده باشم.پس دوست عزیزی که تحمل نظر مخالف نداری ؛ هرچی میگی واسه خودت محترم دیگه‌ هیچ اعتراضی به سخنان گهربارتون ندارم.
گلم دو تا بچه داشتن که عیب نیست افتخاره  بچه ی تک و تنها که نه خواهری نه برادری نه کس و کاری ...

واقعا راست میگی منم هی به همسرم نیگفتم ما پیر میشیم به زودی تازه پسرمون جوونه اونوقت حتی کسی و نداره بفهمتش و بتونه باهاش حرف بزنه هی خودم ناراحتش بودم که تنهاست اما باور کن تو همین یکی موندم هی میگم مجبور میشم واسش کم بزارم تا اویکی بزرگ شه 😔

میگفتین نظرمون عوض شده خودمون خواستیم

راست میگی انقدر شک بودم اصلا مغزم کار نکرد یعنی راستش انتظار این برخوردو نداشتم .

فقط دوباره بهش گفتم نه بچه من ناخواسته نبوده من و پدرش میگیم خداخواسته .

چه بهترم یه بچه دیگه رو خوشبخت میکنیم با عشق 

دقیقا همین پی ام و دادم بهش 😁

راست میگی انقدر شک بودم اصلا مغزم کار نکرد یعنی راستش انتظار این برخوردو نداشتم . فقط دوباره بهش گف ...

منم دختر ۲سالشه خیلی دلم میخواد دومی رو بیارم ولی فعلا همسرم میگه زوده امیدوارم بزودی کوتاه بیاد

منم دختر ۲سالشه خیلی دلم میخواد دومی رو بیارم ولی فعلا همسرم میگه زوده امیدوارم بزودی کوتاه بیاد

عزیزم اگه سنت اکیه زود بیار هر چی دیرتر بیاری باور کن جون واست نمیمونه من نه اعصاب دارم نه دیگه قدرت بدنی ۱۰ سال پیشو فقط سعی کردم تا الان به پسرم عشق بدم و اعصابمو آروم نگه دارم منم تا ۸ سال همسرم گفت زوده که الان واقعا پشیمونم

عزیزم اگه سنت اکیه زود بیار هر چی دیرتر بیاری باور کن جون واست نمیمونه من نه اعصاب دارم نه دیگه قدرت ...

نه ما هم سنمون خوبه تقریبا من ۳۲ هستم و همسرم ۳۴