2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ولی از طریق توقیف نه... مهریه م ملک بود

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!

ولی چون شریکی بود ملک مشاع بود هنوزم نتونستم بفروشمشا طولانیه روندش... تا بره مزایده مشتری پیدا شه و اینا

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!
خوشبحالت اینجوری خیلی راحتتره من یک ساله دارم پیگیری میکنم هیچی به هیچی😔

منم هنوز نتونستم نقد کنم حتی هنوز نرفته مزایده اونقدر کش میدن

ولی چون شریکی بود ملک مشاع بود هنوزم نتونستم بفروشمشا طولانیه روندش... تا بره مزایده مشتری پیدا شه و ...

مال من  خونه اش نشد یه سهم الارث داره که مشاعه تازه درخواست مزایده دادم براش اونم معلوم نیست چقدر طول بکشه  

مال من  خونه اش نشد یه سهم الارث داره که مشاعه تازه درخواست مزایده دادم براش اونم معلوم نیست چق ...

چه جالب برا منم مشاعه ... گواهی عدم افراز گرفتی از ثبت؟