2777
2789
عنوان

اول صبح شوهرم گند زد به اعصابم بیاید راهنماییم کنید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1426 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بذار خودش بگیره 😐

این که میگی همه گوشتو باید درس کنم خیلی زشته هااا😐

اون بی فکره درست اما رفتار شما هم خوب نیس گف مهمونی بگو برو خرید کن دعوتم بکن 

اون موقع دیگه خودشه 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️

مگه فقط گوشت هست آخه...الان یه لیست کوچولو براش درست کن حداقل یک میلیون هزینش میشه بگو این پول مال بچه ها هست گناه دارن باید تا آخر ماه برسونیمش بعدا دست وبالت که باز شد جبران می کنیم

Shsh

عزیزم سر این چیزا باشوهرت بحث نکن ک ب دل بگیره مگه حتما باید گوشت درست کنی مگه اونا وضعیت تورو نمیدونن خب خورش بزار با همون گوشتا اگه اونام درک داشته باشن وضعیت تورو میفهمن

مال و مالداریم دتم و میردم😁😌من لکم از دیار لرستان عزیزم😻از قومی مهربون و ساده  😎😌و ب لک بودنم افتخار میکنم 😍ی مامان کوچولوی شیطونم ک با دخترم باهم اتیش میسوزونیم رو کله شوهر گرام😁حقشه میخواست زن نگیره