2777
2789
عنوان

اول صبح شوهرم گند زد به اعصابم بیاید راهنماییم کنید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1426 بازدید | 51 پست

وازطرفی باید حق به شوهرت داد چون هردعوتیوبایدپس دادحتماشوهرتم خجالت میکشه بقیه دعوتش کردن این دعوت نکرده ازطرفی دستتون خالیه حق با شماست 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

وازطرفی باید حق به شوهرت داد چون هردعوتیوبایدپس دادحتماشوهرتم خجالت میکشه بقیه دعوتش کردن این دعوت ن ...

منم دقیقا همچین مشکلی داشتم پارسال عید همه خودش خودشونو دعوت کردن خونمون و ما فقط گوشت چرخ کرده داشتیم پولم نداشتیم چیز دیگه بخریم خورش درست کردم ولی اینقد خوب درستش کردم ک تا موقعی ک رفتن از غذام تعریف کردن  آبرومون هم حفظ شد  

مال و مالداریم دتم و میردم😁😌من لکم از دیار لرستان عزیزم😻از قومی مهربون و ساده  😎😌و ب لک بودنم افتخار میکنم 😍ی مامان کوچولوی شیطونم ک با دخترم باهم اتیش میسوزونیم رو کله شوهر گرام😁حقشه میخواست زن نگیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دقیقا همچین مشکلی داشتم پارسال عید همه خودش خودشونو دعوت کردن خونمون و ما فقط گوشت چرخ کرده داشت ...

اره یه وقتایی مجبوریم تمام هنرمون بریزیم وسط

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اره یه وقتایی مجبوریم تمام هنرمون بریزیم وسط

ی خانوم خونه اونیه ک تو هر شرایطی بتونه پا ب پای شوهرش باشه ن اینکه دردی باشه ب درداش اضافه بشه البته پیش شوهر اینارو نگیم ک رودار نشن😄

مال و مالداریم دتم و میردم😁😌من لکم از دیار لرستان عزیزم😻از قومی مهربون و ساده  😎😌و ب لک بودنم افتخار میکنم 😍ی مامان کوچولوی شیطونم ک با دخترم باهم اتیش میسوزونیم رو کله شوهر گرام😁حقشه میخواست زن نگیره

به نظر من با شوهرت بحث نکن دعوت کن خانوادشو. پولو که خودشون دادن. شوهرت دوست داره جلو خانوادش سر بلند کنه دعوت کنه همه رو. تو هم فرض کن پدر شوهرت اصلا پول نداده بهتون. اون وقت که پدر شوهرت پول نداده بود چیکار میکردین؟؟؟ زندگیتو خون نکن این روزا میگذره ولی دلی که سرد بشه دیگه دل نمیشه...خانوادشو عزت کن دعوت کن، انشالله به زودی اوضاعتون بهتر میشه.،🙏🙏

ی خانوم خونه اونیه ک تو هر شرایطی بتونه پا ب پای شوهرش باشه ن اینکه دردی باشه ب درداش اضافه بشه البت ...

اره واقعا بایدهمجوره حواسمون جمع باشه

برعکس من که میگم دورافتادیم کسی به خونمون  نمیاد شوهرم میگه ول کن توکه ازکارکردن بدت میاد بایدحسابی اگه بیان کارکنی 😁 حرفاش قانع کنندس  قانع میشم 🙃

دوهفته یکبارم  میریم خونه مادرش 😐بعضی وقتا یکی دوکیلو میوه میخریم میبیریم 🤨

درضمن ماتویکی ازشهرکای تبریزیم خواهرشم خودتبریزه  وقتی میخواییم بریم تبریز  ناهارمونو میندازیم اونجا 😌😌 خیلی ازخانواده راضیم اصن توقع بیجاندارن 🤗

هروقتم  اومدن قدمشون روی چشم غدای گوشتیم نمیخوان  هرچی دم دستمون باشه میپزیم خواهرشوهرم  شایدسالی سه چهارباربیاد 

مادرشوهرمووبرادداشم سالی یه بار 😉

همسرتوبایدبفکر پیشرفت ومخارج زندگیتون باشه نه شیکم خونوادش 

بگوحالاکه اینطوره اصلا خونشون نمیرم که غدابخورم  غذای ساده  ای که خونم میخورم بهترازغذای چربی اوناس

بگواول داخل مسجدبعدبیرونش 

تواول احتیاجات  زنتو براوردکن بعدبفکردیگران  باشه

وضمنابگو یعنی چی دلتوبزرگ کن خدابده  دلخواه کیابزرگ کنم به اونایی که سه وعدشون گوشته 😑مگه یتیمن وندارن که ازشیکم خودم ببرم وبه اونابدم خدابهم بده😐

پذیرش رحم اجاره و تخمک اهدایی از سراسر ایران.