2777
2789

سلام خانوما.من تازه عضو شدم براي مشكل همسرم ديروز ازمايش اسپرم داد جوابش اومده مورفولوژي يك درصد هست.. حركت ٨٥ درصد و كل اسپرم ها ٤٢٠ ميليون… حركت و تعداد خوبه اما مورفولوژي افتضاحه 

امروز وقت دكتر ارولوژ داريم اما خواستم بپرسم كسي بوده شرايط مارو داشته باشه از تجربش بهم بگه؟ 

چون تعداد اسپرم‌هاش زیاده تا حدودی میتونه مورفولوژی رو جبران کنه

با داروهای تقویتی سعی کنید برسونید به ۳ یا ۴ ولی چون تعدادش خوبه با مورفولوژی ۳ یا ۴ میتونی آی یو آی موفقی داشته باشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط و فقط گرمیجات بخوره

داخل دستشویی خودشو فقط با آب سرد بشوره

سیاهدانه رو داخل عسل بریز و بزار دم دست که هم ناشتا و هم در طول روز چندقاشق بخوره

در کنارش داروهای دکترم بخوره که ان شاالله عددش بره بالا

چون تعداد اسپرم‌هاش زیاده تا حدودی میتونه مورفولوژی رو جبران کنه با داروهای تقویتی سعی کنید برسونید ...

مرسي عزيزم اره تعدادش زياده يعني طبيعي ممكن نيست باردار شم؟ مم تاحالا اقدام نكرديم تازه داشتم ازمايشات قبل بارداري ميدادم 

الان چند وقته كاسني و مولتي ويتامين ميدادم بخوره اصلا ديروز شكه شدم تو رويان هم ازمايش داديم

دوستم مورفولوژی شوهرش ۲ بود ماه اول اقدام باردار شد البته قبلش مکمل میخورد

واي خدا كنه من خيلي ميترسم از اي يو اي و اي وي اف..خيلي استرس دارم از ديروز 

دوستتون با دارو درمان شدن شوهرشون؟

واي خدا كنه من خيلي ميترسم از اي يو اي و اي وي اف..خيلي استرس دارم از ديروز  دوستتون با دارو د ...

آزمایش اسپرم تو مرکز ناباروری مورفولوژی بیشتر از چهار نمی‌زند دکتر گفته بود مشکلی ندارد اقدام کنید سرخود چندماه عرق کاسنی و مکمل هم خورد

آزمایش اسپرم تو مرکز ناباروری مورفولوژی بیشتر از چهار نمی‌زند دکتر گفته بود مشکلی ندارد اقدام کنید س ...

خدا كنه همين طور بشه براي منم 

همسر منم تو رويان ازمايش دادن