2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شفانه اما یه مشکلی داشتم خوندم و حل شد مث معجزه بود برام 

شما هم بخون خیلیا حاجت روا شدن 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
خب پس اگه واقعا باور دارید دیگه چرا میپرسید؟! بشینید خونه، دکتر نرید، صبح تا شب چله عاشورای حق شناس ...

وقتی جوتبی واسه تایپک هم نداری نیا کامنت بزارحالم خوب نیست ی چیزی بهت میگم

بله دختر خاله ی من بیماری پوستی داشت شفا گرفت

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕
آدما با دارو درمان ممکنه شفا بگیرن و بیماریشون خوب شه. این چیزا هیچ تاثیری ندارن

چرا در مورد چیزی که اطلاع نداری نظر میدی 

کی گفته تاثیر نداره 

تاثیر داره خیلی هم خوب تاثیر داره 

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕
با یکبار چله گرفتنش؟  

اره عزیزم تازه زیارت عاشورا ساده خوند

همه مسخرش میکردن میگفتن مگه امام حسین 

متخصص پوست هست

ولی اون شفا گرفت 

من گرفتم

تاثیر نداشت و متاسفانه هنوز چهل روز تموم نشده کمرم شکست

😔

شما بگیر ان شاالله ب دست خود خدا شفا بگیرن

برای آرامش روح مادرم فاتحه میخونید؟🥺💔دلتنگی یعنی حال هر روز من بدون تو ،،، مادر😔😭
من گرفتم تاثیر نداشت و متاسفانه هنوز چهل روز تموم نشده کمرم شکست 😔 شما بگیر ان شاالله ب دست خود ...

یکبار چله اشو گرفت تا حد زیادی درد اش کم شده ولی مشکل اصلی هنوز موندا و عذابم میده میخوام دوباره بخونم فقط کمی امید میخوام