2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکبار چله اشو گرفت تا حد زیادی درد اش کم شده ولی مشکل اصلی هنوز موندا و عذابم میده میخوام دوباره بخو ...

خیلی ها جواب گرفتن 

ادم ب امید زنده است عزیزم

امیدت و از دست نده

اینکه مثلامنِ نوعی از هیچی حاجت نگرفتم و خدا نخواست معجزه شه دلیل نمیشه برای شما هم نشه

توکل کن و کاری ک دلت و آروم میکنه انجام بده 

ان شاالله ک براتون خیر پیش بیاد

برای آرامش روح مادرم فاتحه میخونید؟🥺💔دلتنگی یعنی حال هر روز من بدون تو ،،، مادر😔😭
خیلی ها جواب گرفتن  ادم ب امید زنده است عزیزم امیدت و از دست نده اینکه مثلامنِ نوعی از ...

مشکلاتم خیلی زیاده نمیدونم واسه کدوماشون عزا بگیرم اگه آقا شفام بده. هیچ دردی دیگه به چشم نمیاد

مشکلاتم خیلی زیاده نمیدونم واسه کدوماشون عزا بگیرم اگه آقا شفام بده. هیچ دردی دیگه به چشم نمیاد

ان شاالله حالتون خوب بشه عزیزم

خدا خیلی بزرگه

نا امید نشید 

💕💕

برای آرامش روح مادرم فاتحه میخونید؟🥺💔دلتنگی یعنی حال هر روز من بدون تو ،،، مادر😔😭
خودم. بینایی ندارم خیلی کمه

من مامانم بیماری سختی داشت ۲ماه تو بیمارسنان بود نمیفهمیدن مریضیش چیه هی مامانم ورم میکرد جوری که من بعد از یه هفته رفتم مامانمو نشناختم 😔بعدش مامانم یه گوسفند نذر کرد و اون گوسفندو یذره از گوششو زد خون ریخت به نیت شفاش شاید باورت نشه دوروز بعدش آزمایش گرفتن و فهمیدن مریضیشو و سر یه هفته درمان شد ....اگه توان مالیشو داری حتما اینکارو بکن

صحبت از ماندن یک عُمر بماند به کنار ...قدر نوشیدنِ یک چای بمانی کافیست 🕊🙃
من مامانم بیماری سختی داشت ۲ماه تو بیمارسنان بود نمیفهمیدن مریضیش چیه هی مامانم ورم میکرد جوری که من ...

متاسفانه بیماری ام نذاشته جیزی پس انداز کنم اگه خوب بشم جمع میکنم ی گوسفند قربونی میکنم

متاسفانه بیماری ام نذاشته جیزی پس انداز کنم اگه خوب بشم جمع میکنم ی گوسفند قربونی میکنم

انشالله که زود شفاتو بگیری واست یه دور صلوات میفرستم

صحبت از ماندن یک عُمر بماند به کنار ...قدر نوشیدنِ یک چای بمانی کافیست 🕊🙃
اره عزیزم تازه زیارت عاشورا ساده خوند همه مسخرش میکردن میگفتن مگه امام حسین  متخصص پوست هست ...

عزیزم میشه بگی بیماریشون چی بوده🥺🥺🥺منم بیماری پوستی دارم میخوام چله بردارم له نیت شفا اما امید ندارم💔