منم خواهر ندارم ولی هیجوقت هم دوست نداشتم داشته باشم
ولی خودم بچه دوم و سومم دخترن
اگه خودت دوست داری و توان و کشش داری بیار
برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍
خکش ب حالت چ با خواهرت خوبی چرا من همش با اجیم دفوا داریم😐 ولی فاشق داداشامم میمیرم براشون اجیما د ...
الهیی😂😍 ما هم دعوا داریم زیاد
ولی فاصلمون زیاده 7ساله ،تا بزرگ شد و..... بیشتر مادری کردم براش تا هم بازی باشیم ، اذیت که میکنه دعواش میکنم ولی در نهایت خیلی خوبیم😂
برای سلامتی رهبر عزیزمون : اللهمَّ اجْعَل قائدنا و سَیدنا السَیّد علی الخامنه ای فی دِرعِکَ الحَصینَةِ الَّتی تَجْعَلُ فیها مَن تُرید ما تعرّض به کسی نکردیم و به هیچ وجه تعرّض احدی را هم قبول نمیکنیم و تسلیم تعرّض هیچ کس نمیشویم؛ این منطق ملّت ایران است.يَدُ ٱللَّهِ فَوْقَ أَيْدِيهِمْۚ💚💝الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِین (علیابنابیطالب)وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ💝💚
من خودم یه دونه خواهر دارم ۱۰ سال ازم بزرگتره خیلی خیلی دوسش دارم.خودمم یه دختر ۱۰ ساله و یه پسر ۷ ساله دارم سومی رو باردارم دوست دارم دخترم خواهر داشته باشه