2777
2789
عنوان

اونایی که خواهر دارن یا بچه سوم بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 52 پست

دوست عزیز

هدف ما از وجود یک انسان باید خیلی والا باشه.

کی تضمین میکنه روابط بچه ها باهم بعدها چطور میشه؟

کی مینونخ تصمین بده دوتا خواهر پایه هم بشن؟؟

دوست من ۶ تا خواهر داره،که عروس و داماد نوه هم دارند چندتاشون..

برای زایمانش یکیشونم نیومد و‌من به عنوان همراه رفتم!!

💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه دونه خواهر دارم ۱۲ سال ازم بزرگتره.هم برام خواهر بوده هم مادر.عاشقشم با اینکه مامانم دارم.الانم ازم دوره آلمانه ولی هنوزم مثل مادر حواسش بهم هست.خواهر عشقه عشق.خودمم دومی رو باردارم با اینکه سخته ولی میخوام سومی رو زود بیارم.خواهر تو زندگی از واجباته

عزیزم انشالله خیر همدیگرو ببینید😘😅

فدات عزیزم. 

همچنین شما همیشه سلامت و خوشبخت باشید. 

برای سلامتی رهبر عزیزمون : اللهمَّ اجْعَل قائدنا و سَیدنا السَیّد علی الخامنه ای فی دِرعِکَ الحَصینَةِ الَّتی تَجْعَلُ فیها مَن تُرید ما تعرّض به کسی نکردیم و به هیچ وجه تعرّض احدی را هم قبول نمیکنیم و تسلیم تعرّض هیچ کس نمیشویم؛ این منطق ملّت ایران است.يَدُ ٱللَّهِ فَوْقَ أَيْدِيهِمْۚ💚💝الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِین (علی‌ابن‌ابی‌‌طالب)وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ💝💚

از لحاظ مالی که تامین همیشه  از لحاظ روحی هم دوست دارم  ولی میگم شاید نتونم بزرگش کنم&nb ...

بیار به نظرم من  یه خواهر دارم  سیزده سال فرقمه باهاش داداشمم نزدیک سی سالشه اون موقع مامانم میخواست اینوبندازه نزاشتم الان عشق خودمونه قشنگ من بزرگش کردم پارک میبردمش کتاب می‌خریدم براش کلی اسباب بازی شبا بغلم می‌خوابید تو درساش کمکش میکنم عاشقشم اصن😍روحیم خیلی بهتر شد از خدا ممنونم به خاطرش