2777
2789

برای کنکور چیا باید ببریم؟منظورم نوشت افزاره؟انگار گفتن ساعت ممنوعه درسته؟ اخه ساعت نداشته باشیم چجوری زمان و کنترل کنیم 

نشنیدم ساعت ممنوع باشه. شاید منظورتون ساعت هوشمنده

دو سه تا مداد نرم، یه پاک کن و یه تراش حتما با خودت داشته باش

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم فکر نمیکنم ساعت مچی ساده ایرادی داشته باشه

یه روزی همههه‌ی خستگی‌هات رو میفروشی و رویاهات رو باهاش میخری   دست از تلاش کردن برندار...تو فوق‌العاده‌ای  

سلام ساعت هوشمند ممنوعه، ساعت عقربه ای ساده ها هستن از اونا استفاده کن

پاکن.تراش .چندتا مداد سیاه نرم.دستمال کاغذی و الکل.کارت ملی وکارت ورود به جلسه .یه لباس راحتم بپوش زیاد اذیت نکنه.ان شاءالله بترکونی برای منم دعا کن مثل خودت کنکور ام😢😢

برای سلامتیم صلوات بفرست  

اتفاقا ساعت باید ببری چون تو خود حوزه ساعت نیست پارسال من برا تجربی بردم اما برا زبان یادم رفت ببرم مصیبت کشیدم فقط ساعت هوشمند یا سه موتوره نبر ساعت ساده ببر و لوازم با خودت شکلات ببر چیزی ک اونجا میدن ی بيسکوئيت خشکه با آب ک بدرد نمیخوره و مداد نوکی ام میتونی ببری خودکارم مجازه پاک کن و تراش و مداد نرم معمولی یادت نره همشو میتونی بزاری تو یه نایلون اما حتما باید بی رنگ باشه نایلون تا داخلشو ببینن

بیاین باهم مهربون باشیم... این روزا حال یه ایران بده :') 
😂 چرا؟کارت ورود به جلسه ها رو میدن از ۵ تا ۷ تیر اینم بگم استرست کامل بشه

عرررررر اخه من ۲۳ سالمه هدفم فرهنگیانه اخرین فرصتمه🥲

کاربر خدایا_مرسی هستم که تعلیق شدم دو سال کاربر خاموش بودم الان باز در خدمتتونم😁🤌
سلام ساعت هوشمند ممنوعه، ساعت عقربه ای ساده ها هستن از اونا استفاده کن پاکن.تراش .چندتا مداد سیاه ن ...

چشم ممنون عزیزم ان شاء الله خودت تاپیک میزنی که یه رتبه خوب آوردی 😁💙